ОВІДІОПОЛЬ: ВОДІЙ DAEWOO НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ ТА В’ЇХАВ У ПАРКАН

Кількість переглядів 2645

06 квітня 2024 року водій автомобіля Daewoo Sens при здійсненні повороту на вулицю Транспортна в’їхав у паркан Центру культури та дозвілля Овідіопольської селищної ради.

Молода людина, яка керувала автомобілем Daewoo Sens д.н.з. ВН7459ВТ (VIN Y6DT1311050225776) не коментував пригоду, лише повідомив, що він військовий, при цьому, він перебував у шортах та футболці, а сам автомобіль мав цивільні номерні знаки.

На місці працювали поліціанти для складання адміністративних матеріалів.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

18 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ВОДІЙ DAEWOO НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ ТА В’ЇХАВ У ПАРКАН

  1. Скорее всего парень который назвал себя военным это или родственник кого то и его засунули в тыл что бы он получал зарплату военного или же он(или снова же родственники) купили ему место в тылу и теперь он может врезаться и гонять на машине со словами: Я ВСУ.
    Парень был или под алкоголем или под веществами, посмотрите как он ведёт себя перед полицейскими. Наклоняться со стороны в сторону. Вы совершили дтп, и вас допрашивают полицейские, вы бы так себя вели если бы были в адекватном состоянии? Я думаю нет. А если для парня это нормальное состояние то тут вопросы к медкомиссии как такого пустили нас защищать, он не то что машиной нормально не может управлять он вести себя адекватно не может.
    Дело спустят на тормоза что бы не портить лицо наших вооруженных сил. Жаль что когда парни на передовой себя не жалеют такие сопляки совершают дтп в тылу прикрываясь тем что они военные и не снимайте нас.
    Выводы делайте сами.

  2. а якщо б дитина на тротуарі стояла ? як можна було на такій малій швидкості не вписатися в поворот?

  3. І що з того, що він військовий??? Призвище його повідомте. Нехай справжні військові, які на данний час стоять на передку побачать цього поца. Бухе створіння за кермом, вірно підмічено автором вище написаного коментаря воно стояти не всміє не те, що керувати авто. В людини, ще вистачає совісті повідомляти, що вона військова. А якщо замість паркана там була стояла би дитина або літня людина??? Зрозуміло, що цей недоводій місцевий і зараз будут строчити коментарі в його підтримку))) Але не спішіть цього робити, ажде що водій не зовсім адекват видно без ваших коментарів, ще не надрукованих. Так що не випровдовуйте його.

  4. Там поряд зупинка і могли бути люди.якщо б він в людей влетів.військовий треба перевірити.а то зразу прикривається.

    1. Это не военный, это пьяное Калаглийское быдло с бритыми ногами как у телки. Нажралось и поехало по пьяни крушить Овидиополь

      1. Та ладно прямо бидло ,нормальний мужик ,уже не молодий може здоров’я вже підводить .

  5. Главное звонить кому-то по мобиле и искать пути для решения)))

  6. Хай повчиться у Юри Конарєва. Постійно під градусом і жодної аварії. Жартую. П’яних за кермом треба карати.

  7. В котрий раз упевнююсь: чим більше кричить про те, що всіх звхищає і знаходиться в лавах ЗСУ, тим більше вірогілність того, що передову навіть здалеку не бачив.
    Скільки ще буде таке продовжуватися?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.