КОГО ТА ЧОГО БОЇТЬСЯ КЕРІВНИК ОДЕСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ? «БОДИГАРДИ» ІГОРЯ ДОМУЩЕЙ

Кількість переглядів 6055

Другий тиждень журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» не можуть потрапити на особистий прийом до керівника Одеської обласної прокуратури. Керівник прокуратури Ігор Домущей створив навколо себе коло «професіоналів» здатних заговорити будь кого та «напустити пил в очі».

Спочатку 25 березня 2024 року я прибув до Одеської обласної прокуратури де представився та повідомив, що хочу потрапити на прийом до керівника Одеської обласної прокуратури, посилаючись на ст. 25 закону України «Про інформацію». Мені було запропоновано написати заяву з цього приводу, що я і зробив.

Через декілька днів, на електронну пошту редакції я отримав лист за підписом начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Одеської обласної прокуратури Вікторії Миколаївни Торган-Мосійчук. Лист містив багато букв, але головна його частина була на третьому листі – виявляється всі мої доводи особистого прийому в рамках закону України «Про інформацію» вони не беруть до уваги, адже вони вже розглянули мою заяву, як звернення громадян.

Мене така постановка питання не влаштовувала, і я 08 квітня 2024 року знову прибув до Одеської обласної прокуратури з вже готовим листом від редакції «Альтернатива.орг», де чітко вказано – прийняти мене саме, як журналіста в рамках закону України «Про інформацію».

Черговий лист від редакції онлайн-медіа «Альтернатива.орг» за № 16/2024 з вимогою особистого приймання керівником Одеської обласної прокуратури був зареєстрований. Після чого вдалось поспілкуватись з начальником відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Одеської обласної прокуратури Вікторією Миколаївною Торган-Мосійчук.

Декілька разів, Вікторія Миколаївна, під час розмови, говорила відверту неправду:

  • спочатку Вікторія Миколаївна сама повідомила, що у мене у листі була вказівка про особистий прийом прокурора області, а потім це спростовувала;
  • потім наполягала, що я просив про особистий прийом Торган-Мосійчук В. М.
  • вигадала, що я вимагаю пресконференцію;
  • постійно посилалась на інструкцію прокуратури до закону України «Про звернення громадян», забуваючи про закон «Про інформацію».
  • Вигадувала, якісь підстави для особистого приймання керівником прокуратури, але ніяких додаткових підстав, для журналіста, крім ст. 25 закону України «Про інформацію» не треба.

При розмові, Вікторія Миколаївна проявила телепатичні здібності та повідомила, що вона вже відчуває, чого бажає журналіст. Наполягала на тому, що вона готова СОБОЮ замінити керівника обласної прокуратури та спробувала вийти за рамки своїх повноважень, що є порушенням ст. 19 Конституції України.

І постійно навмисно намагалась перевести тему до іншого питання, а коли брав слово я – постійно намагалась перебити.

Редакція, за результатом відвідування, подала ще 3 додаткових звернення, два з яких, є Інформаційним запитом.

Далі буде… ми ще повернемось до Одеської обласної прокуратури

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

33 thoughts on “КОГО ТА ЧОГО БОЇТЬСЯ КЕРІВНИК ОДЕСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ? «БОДИГАРДИ» ІГОРЯ ДОМУЩЕЙ

  1. КЛОУН який сидить на шиї у громади ФОП Воршанідзе, щоб когось щось питати треба самому звіти здавати перед своїми читачами про свою фінансову діяльність!!!, А НЕ МОЛОТИ ЯЗИКОМ ОДНЕ І ТЕ САМЕ що “я налоги плачу”.

    1. На відміну від тебе, придурка
      Варшанідзе свої податки заплатив…
      А ось чи заплатив їх ти ?

      1. “самостійно ПРОДУ по прокурора у кабінет”.
        Бізнесмен безмозглий КОЛИ ТИ НАВЧИСЯ ПИСАТИ ТА РОЗМОВЛЯТИ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ ???.
        Грузинський ІДІОТ хворий на голову – повиправляй помилки!!!.

      2. рома ну скажи коли цей бардак закінчиться? на мою думку тільки прилюдна страта в військовий час.

        1. рома не звертай уваги на правильно “писальщиків” це і є ті самі хто недотримується законів.

        2. це закінчиться тоді коли рома перестане сидіти на шиї у громади зі своєю родиною, та дружками

          1. Злоякісна пухлина Овідіополя,присмоктався. Ніякої користі немає. Гімно в ступі переминає,ніби без ньго ці справи не вирішаться. А гроші з бюджету йдуть,краще б на ЗСУ перераховувались хлопцям ніж шарлатану Варшанідзе.

  2. В одному реченні 10 помилок “почакаємо” головний клоун – повиправляй помилки!

  3. СЛУГИ НАРОДА ОБЛОЖИЛИСЬ ПАРАПЕТАМИ И ЖИРНЫМИ МАНДАМИ И ВОРУЮТ…

  4. Якби Міністр Оборони Умеров отримав від Євросоюзу відмову на якусь допомогу, у звязку з порушенням прав журналістів чи законів посилаючись на такі дії прокуратури, то мабуть Пан Костін дав би мандюлєй цим прихвостням і лицемірам. А так…кому треба в цій країні Закони? Всім треба Перемога… і далі ” всьо будєт уак всєгда”.

  5. Пережили Майдан і знову морочать голову. Ляпає шось своїм язиком, придумує по ходу закони та інструкції. Давно їх не фарбували зеленкою

  6. Взагалі-то ця особа навіть немає юридичної освіти. Її справа це реєстрація папірців. Свою посаду вона займає завдяки особистим стосункам з керівником прокуратури. Це сьогодні вона товста корова, а колись дуже гарно виглядала, коли Ігор Валерійович ставив її раком.

  7. Добре, хоч люди подивляться на пряме порушення прав журналістів органом який повинен захищати ці права!

  8. Небожители, мер самого богатого европейского города ходит с рюкзачком и без охраны, а тут крутые паны , куда уж им с журналистом разговаривать

  9. Як вона викручується. Бо ж знає,що якщо не буде гідно служити, то на її місце візьмуть іншу жіночку.

  10. В деяких прокуратурах взагалі двері закриті і кодовий замок, людина взагалі зійти не може.

  11. Как була прокуратура корумпованной .і нічого не змінилась даже під час війни .а зараз зовсім безконтроля .беззаконня в краіні процвітає .зате прокурорі завжди на взятках богатіють . І на фронт ціх тварів не посилають. А ця дама вже багато років стоіть преградою до начальства .і ніхто нічого не міняє.Ганьба цієй влади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.