КП «ВОДОПОСТАЧ»: ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ АБОНЕНТІВ – ФІЗИЧНИХ ОСІБ

Кількість переглядів 1454

У зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» від 03.12.2020 р. №1060, затвердженням у новій редакції Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 р. № 690 (зі змінами), нової редакції Типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, а також наданням рекомендацій адміністративної колегії Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України,  керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, повідомляємо Вас про опублікування на офіційному сайті Овідіопольської селищної ради публічних договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

Якщо споживач (інша особа, яка відповідно до договору або законодавства України укладає такий договір в інтересах споживача) не повідомив протягом 30 днів про свою відмову від укладання договору (внесення змін) та не надав своїх заперечень або протоколу розбіжностей до нього, а вчинив дії, які засвідчують його волю до отримання (продовження отримання) відповідної комунальної послуги від цього виконавця (у тому числі здійснив оплату наданих послуг), договори вважаються укладеним у редакції, запропонованій виконавцем комунальної послуги.

Необґрунтована відмова споживача (іншої особи, яка відповідно до договору або законодавства України укладає договір в інтересах споживача) від укладання договору є підставою для припинення в односторонньому порядку виконавцем надання відповідної комунальної послуги такому споживачу.

З текстами договорів тавимогами до якості відповідних послуг можна ознайомитись на офіційному сайті Овідіопольської селищної ради за наступним посиланням: https://ovidiopol-selrada.od.gov.ua/?page_id=45467.

За додатковою інформацією просимо звертатись за телефоном:

  • 0 (4851) 3-15-07.

З повагою,
КП «ВОДОПОСТАЧ»

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1