«ПОЛЬСЬКИЙ ДІМ» ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ МЕШКАНЦЯМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Кількість переглядів 1065

02 червня 22024 року в Овідіополі по вул. Євгена Колісниченка біля клубу волонтери організації «Польський дім» надавали гуманітарну продовольчу допомогу мешканцям громади.

Серед волонтерів біла депутат Овідіопольської селищної ради Колесник В.В., яка прокоментувала їх захід (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Гуманітарна допомога надається у першу чергу людям похилого віку, інвалідам, учасникам бойових дій та їх родинам та родинам, які відносяться до пільгової категорії за будь яким направленням.

Для довідок звертатись телефоном:

  • 067-891 63-67 Руслан Міщенко.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “«ПОЛЬСЬКИЙ ДІМ» ПРОДОВЖУЄ ДОПОМАГАТИ МЕШКАНЦЯМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

    1. За Віталіну на сесії ходить родинний друг! планокур – сабутильник, проплачена шистьорка під назвою проєкт:… ” BOS vs воршанідзе”

      1. Знов Варшанідще отримав 500 баксів за заказний рнпортаж ?.
        А можна я теж буду знімати такі репортажі по 500 баксів ?
        А де видають гроші ?

  1. Короче всю просрочку которую поляки отказались есть заботливо вывезли в Овидиополь и раздали нищим. Спасибо большое!!!

  2. люди зверніть увагу як рома задає обережно віталіні питання рома спроси чому на сесії не ходить ?

  3. віта готуйсь слухати все що слухає савельева. а може і більше. а більше це точно.

  4. Дуже цікаве інтерв’ю про допомогу жителям громади. Допомагають тільки обраним, цю подію ніде не висвітлюють до того як вона пройде. Роздають Тільки виборцям Віталіни. Вона планує балотуватися в мери Овідіополья, Лілька вже зібрала речі. Організовує та просуває Віталіну її чоловік Булавченко. Продавайтеся за гречку а потім ваші діти будуть за цю гречку віддавати життя. p.s. Якщо ви такі правидні то розвезіть дійсно тим людям які потребують, бо бабульки краще вмруть з голоду ніж підуть десь щось брати, а може й ходити не можуть. Л.І. ж зі своєю командую вела списки людей громади якім потрібна допомога, за це ж вони премії отримували?

  5. Нашім людям догодити дуже важко. Всі продукти харчування вироблені на Україні. Нічого простроченого немає. Дуже дякуємо за таку підтримку. Ми отримали допомогу на інваліда дитинства, котрій вже 60 років. Бажано отримати таку підтримку частіше.

    1. дурню іди вже голосуй за гуцелючку і буде тобі гумон. кожен день. вона на роботу буде ходить так як ходить на сесії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.