МЕШКАНЦЯМ ОВІДІОПОЛЯ ВИДАВАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Кількість переглядів 3728

03 березня 2024 року до редакції зателефонувала літня жінка та повідомила, що коли вона проїжджала по вул. Євгена Колісниченка в Овідіополі, помітила значну кількість осіб біля будинку колишнього колгоспного клубу.

Як виявилось на місці, волонтери та друзі громадської організації «Польський дім» видавали гуманітарні набори мешканцям Овідіополя.

Я поспілкувався з керівником БО «БФ «Польський дім» Володимиром Пліткою, який повідомив мені, що їх організація разом з волонтерами та їх другом – депутатом Овідіопольської селищної ради Віталіною Колесник, займаються видачою 500 гуманітарних наборів, які складаються з засобів гігієни та продуктів харчування.

Видача гуманітарних наборів БО «БФ «Польський дім» стала можливою завдяки донорам:

Дякуємо БО «БФ «Польський дім» та їх донорам ВЄБФ «Хесед-Ар’є» та Israeli Flying Aid за допомогу жителям громади під час війни.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
3
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

47 thoughts on “МЕШКАНЦЯМ ОВІДІОПОЛЯ ВИДАВАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

  1. Цікавий в нас депутат Віталіна Колесник: як виконувати свої обов’язки – її немає, а допомогати роздавати допомогу – тут як тут.
    До речі, вона там дійсно була присутня, чи згадана лише для піару?

    1. так дійсно віталіна була щей щось і писала” якісь списки”. а у віталіни зараз підготовка до других обов’язків вона бачить себе головой отг.

  2. Ні вона там дійсно була,але гуманітарку в нас якось дивно видають ні де не сповіщають і вибірково знайомі друг другу передають де і що а іншим що не потрібно???

      1. Наборів тільки сьогодні 500 але кому не вистачило вівся запис на майбутне….і записувалися тіж самі хто і отримав сьогодні….

    1. От не всі, мене там не було і моїх родичів теж😁, але по відео в черзі якраз багато тіх, хто бідні ,,останній кусок,, вранці з,їв.

  3. А шо выборы на носу у нас?или Виталина думает что ее снова выберут в депутаты овидиопольчане?

  4. яка віталіна класний депутат переживає за своїх виборців торбинка голос за голову отг. а теперешний голова навіть і не знає що робиться в громаді.

  5. От якраз кому і не потрібно, перші в черзі 🤪 ті кому потрібно там дуже мало.

  6. Допомогу продуктовий набір ,як пенсіонер взагалі отримувала від місцевої влади ще наприкінці 2022року. Мабуть цього достатньо.

    1. віталіна коли стане головой гумку буде роздавати кожен день голосуємо за віталіну

      1. Пішла вона нагер! Взяли продукти і включили мізки ,війна вже забрала наших дітей по винні таких продажних.

  7. Интересное получается кино. Здесь чётко написано, что пакетов было 500. Но выдача закончилась на 450 наборе. После чего предложили оставлять свои личные данные, якобы для того что бы получать в следующий раз, но при этом не уточнили когда тот следующий раз наступит. Ну понятно, что первые 50 кто оставил свои личные данные уже получили гуманитарочку документально)) А кто её получил по факту так это уже не ваше дело.

    1. Ну значит скоро будет пополнение ассортимента в магазине Газияна по улице Одесская) Или же новой почте (там недалеко) стоит ожидать что у них будут отправлять посылки.

      1. Газіян вже бінес свій спродує )))
        Будиночок в Штатах вже прикупив )))
        А ви все надрочуєте на його гуманітарку )))
        Мав він вас всіх у всі дирочки )))
        Як діти малі…

  8. Траур сьогоднi ,загибли дiти. Люди без житла . Вгамуйтесь ! Дали не дали ,чи не так дали . Просто живiть i будьте добрiшими один до одного ,це важливо.

    1. ага діма я тебе зрозуміла ці грйобані депутати нас мають а ми ще до них добрішими маємо бути . ти випадково не депутат віталіна

    2. Будьте умнішими! А добрішими вже хватить бути ,яке до корита не прийде тут же наживається і потім не відгониш.Що хорошого зробила та Савельева ,чим вона запам’ятається?

  9. К сожалению у нас всё как всегда происходит очередное наеба….во , кто что услышал пришел, раздали в тихую и ту ту. Также было и в сельсовете , давало помощь пенсионерам , пришли послали в тундру , со словами что это не правда никто ничего не даёт. Ждём перемен. Обидно

  10. Дуже добре, що є така організація, яка дбає про людей та наше населення👏👏👏МОЛОДЦІ

  11. Як важко читати коментарі. Чому ми перетворилися на людей яким все мало? Чому влада не допомагає дійсно тим кому це потрібно? Чому створюють цей безлад при роздачі цієї гуманітарки. В них же є списки дійсно нужденним чому не розвести їм? Ну да піар!!!!

      1. Наборы продуктовые увы по маркировке были просроченные, пришлось все отдать собакам так как свое здоровье дороже. Зря только 1 час в очереди стоял, вечно в овидиополь везут всякую просрочку, мы для них быдло, тупые селюки и люди третьего сорта. Очень обидно(((

        1. Собакам він віддав макарони ,сук@ ти кончен@ ,навіщо ти їх взяв ,той пакет потребує людина яка і таке буде їсти .Погнався за Халявой!

      2. Тихесенько ,не смішіть ,вона совісті не має ,зібрала людей щоб показати які всі люди бідні, замучені.Розвези по домам ,чи мізків на це не хватило ,все заради піару.

  12. Все как всегда. В Одессе всех кто нуждается в помощи поставили на учёт. Каждый месяц человеку звонят и говорят какого числа приехать и получить помощь. А у нас и это не могут организовать. Я уверена что ни в центре ни на скурте никто даже не знал.

    1. анна давай подумаємо ти мати трьох дітей тобі потрібно дати щонайменше як 4 пакети а голос у тебе 1. нуй навіщо ти їм?

      1. Жалкая реальность ((
        Никому мы не нужны.
        Ну и ладно.
        Прокормлю детей без гум. Помощи.

        1. Головне за таких сук не голосуйте а то довго будемо чекати кращого життя.

  13. Армяні-Савельєва розкрадання бюджету Овідіопольской ОТГ далі естафету передають Булавченко ( кликуха автобус )-Колісниченко продаж та банкрутство Села Овідіополь разом зі стадом овець))) Наблюдай те!!! Думай те!!!

  14. Булавченко дуже жадна людина ,як був в налоговій начальник то тільки і кричав мусите дати даром а то подивлюсь як ви налоги сплачуєте,кого там вибирати ,очередна свиня до корита

  15. список кандидатів на голову(але не повний) чегодар . давидович. савельева. вербицька. віталина. газіян.100% рома?

    1. З Ромою буде проблема. Хто буде вести редакцію? Або хто готовий створити іншу з метою критики влади. Четверта гілка влади – є обов’язковим моментом в демократії!

      1. Четверта та будь-яка влада повинна звітувати про свої доходи та видатки!!!.

        Це стосується і ВОРшанідзе!!! (3-тій. місяць очікуємо фінансового звіту від Альтернативи.орг.)

        Для четвертої влади треба мати знання та диплом!!!!.

        І НІХТО не звертає увагу на тупу ЖОВТУ ПРЕСУ, яку створив Булавченко.

        Можемо замінити НЕУКА Бздантиловича на більш порядну і професійну людину!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.