СУД НЕ ЗНАЙШОВ ДОКАЗІВ КЕРУВАННЯ АВТО КОЛИШНІМ ПОЛІЦІАНТОМ У СТАНІ СП’ЯНІННЯ. ЗА ФАКТОМ ДІЙ ПОЛІЦІАНТІВ ЗАРЕЄСТРУЮТЬ ЄРДР

Кількість переглядів 5453

07 червня 2024 року суддя Іллічівського міського суду Одеської області Тюмін Ю. А. закрив провадження у справі про адміністративне правопорушення у відношенні Іванько Олександра Ігоровича у зв’язку з відсутністю у події складу адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортом у стані сп’яніння).

Одночасно суддя ухвалив направити матеріали до Чорноморської окружної прокуратури з метою внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проведення досудового розслідування обставин адміністративного затримання Іванько О. І. у ніч з 03 на 04 березня 2024 року.

Нагадаю, що 03.03.2024 року, за версією поліції, у місті Чорноморськ був зупинений автомобіль під керуванням колишнього працівника Чорноморської поліції Іванько Олександра Ігоровича. За версією поліції Іванько О.І. був у стані сп’яніння за що на нього складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Дослідивши матеріали справи, не зважаючи на те, що основний відео файл був знищений, а потім знайде його сумнівна копія, заслухавши покази свідків суд не знайшов доказів керування Іванько О.І. у стані сп’яніння.

Онлайн-медіа «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» спостерігала за розглядом справи:

Почекаємо результатів досудового слідства у відношенні поліціантів.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
5
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

5 thoughts on “СУД НЕ ЗНАЙШОВ ДОКАЗІВ КЕРУВАННЯ АВТО КОЛИШНІМ ПОЛІЦІАНТОМ У СТАНІ СП’ЯНІННЯ. ЗА ФАКТОМ ДІЙ ПОЛІЦІАНТІВ ЗАРЕЄСТРУЮТЬ ЄРДР

  1. Громадська організація геїв Овідіополя "Незламна Дупа" :

    Увага розшук!
    Розшукується депутат Овідіопольської ОТГ Юрий Бакалов. Кожному хто надасть повну інформацію про його місцезнашодження ми обіцяємо винагороду – 200 євро та при бажанні дамо безкоштовно в дупу.
    Повідомлення для Юри: Юра повернися. Наші оргії без тебе не оргії. Армен Газіян за тобою сумує. Лікар Літвінчук хотів звабити його зеленими трусами як в їх партії. Але Армен дуже сумує і в нього не встав. Юра ти вже обмінявся міжнародним досвідом так що повертайся. Покажеш нам що тебе навчили.
    Для майбутніх учасників громадської організації геїв Овідіополя: Ми збираємося кожного вівторка та кожну п’ятницю. Вхід вільний. Місцерозташування підвальне приміщення Овідіопольскої селищної ради, можете спитати працівників. Збираємося в початку комендантської години о 00:00 і виходимо під кінець 05:00. Проблем не буде с комендантською годиною нас кришує Іванько Олександр та Олександр Новосьолов.

  2. Як я і писав 22.05.2024 о 21:35
    Як мінімум, до відповідальності має бути притягнутий той, хто винен у зникненні доказів. Нажаль, скоріше за все, Іванько уникне будь-якого покарання. Ні в якому разі не можна залишати цю справу без уваги

    1. Дивує, що ті хто збирав ці докази (у данному випадку поліція) не відстоюють свої матеріали. Це означає, що керівництво поліції у курсі та отримало вже грошову винагороду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.