КОЛИШНІЙ ПОЛІЦІАНТ ІВАНЬКО НАМАГАЄТЬСЯ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА КЕРУВАННЯМ АВТОМОБІЛЕМ У СТАНІ СП’ЯНІННЯ?

Кількість переглядів 1140

По інформації редакції, 03 березня 2024 року у місті Чорноморськ був зупинений автомобіль під керуванням колишнього працівника Чорноморської поліції Іванько Олександра Ігоровича, який у цей момент, за версією поліції, був у стані чи то алкогольного, чи то наркотичного сп’яніння.

При складанні протоколу по ст. 130 КУпАП відбувся скандал, під час якого Олександр Іванько поводився дуже цинічно та образливо по відношенню до поліціантів, що було зафіксовано на поліцейську відеокамеру.

На 19 квітня 2024 року було заплановано судове засідання з розгляду цих матеріалів, але у залі судових засідань судді Тюміна Ю. А. чомусь нікого не було. Коли журналіст «Альтернатива.орг» вирішив дізнатись, чому не відбувається засідання, з’ясувалось, що суддя Тюмін Ю. А. разом з Іванько О. І. та його адвокатом засідають в його кабінеті.

Коли всі побачили журналіста, процес відразу припинився. Ніхто з присутніх не зміг пояснити, з якої причини судове засідання відкладено. Дивує позиція секретаря судді, яка чомусь на самому засіданні не вела протокол та знаходилась в іншому приміщені.

Чи було засідання, чи не було сказати важко. Почекаємо 17 травня та обов’язково хочемо бути присутніми під час дослідження відео доказів.

Ще матеріали  на тему:

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

14 thoughts on “КОЛИШНІЙ ПОЛІЦІАНТ ІВАНЬКО НАМАГАЄТЬСЯ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА КЕРУВАННЯМ АВТОМОБІЛЕМ У СТАНІ СП’ЯНІННЯ?

  1. Пам’ятаю Роман ви раніше теж полюбляли напідпитку за кермо сідати, добре що вже поумнішали.

  2. Доброго вечора. Скільки коштує такий репортаж на 5- 7 хв? Зорієнтуйте будь-ласка по вартості та строкам та залиште контакти, куди звертатись. Заздалегідь вдячні!

    1. Тот прекрасный момент, когда привык всё решать за деньги, а тут БАЦ… и твои деньги никому не нужны.

  3. Це приклад судової реформи в нашій країні, все вирішили за зачиненими дверима.

  4. У Сашеньки очко жим-жим. Мамка дома надаёт по попке и отберет игрушку:
    BMW X6
    ВН3838КО
    2015 г.в.
    WBAKV210300R24076
    Дизель 3.0
    Страховки нет

  5. Романе велике прохання звернути увагу на благоустрій у Суховія, було отримано рішення на благоустрій а там зараз мийка для вантажних машин, він платить податок за благоустрій а веде комерційну діяльність, це що за беззаконня! На запитання чому так він відповідає що він плював на закон, у нього все ПОРЕШАЛ, син працює у поліції кришує, один із боксів у оренді у діючого поліціанта працівник відділу сьомого кілометру, який теж з його слів його кришує, також він погрожує СМОТРЯЩИМИ Торосян та Газіян, зверніть будь ласка увагу, та зробіть запит до внутрішньої безпеки МВС, щодо цих працівників поліції, скільки буде це беззаконня СУХОВІЯ.

    1. Суховій охреневший в своїй наглості та безнаказаності! Понастраював в наглу кучу самостроїв! Ніяких податків не на землю не на будівлі ніколи не платив вже багато років! А зараз на сесію 26 числа хоче в аренду землю!!! Бо треба то що понастраював якось узаканювати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.