ОВІДІОПОЛЬ: НА ВУЛИЦІ ДАЛЬНЯ ВИЯВЛЕНІ ТРИ ТРУПИ

Кількість переглядів 2761

18 червня 2024 року в Овідіополі на вул. Дальня у двох будинках виявлені три трупи: дві жінки та чоловік.

Померлі – Олександр ЄРЕМЕЄВ та його мати у будинку № 7, а також Олена, 1963 року народження у будинку № 14. Попередня причина смерті – вживання неякісного алкоголю.

Всі троє вели асоціальний спосіб життя. Про Олександра 30.06.2021 року ми знімали репортаж, де він жалівся на відсутність допомоги та обіцянок з боку депутата Юрія БАКАЛОВА надати таку допомогу (дивиться відео сюжет).

На місці працювали слідчо-оперативна група. Тіла відвезли на експертизу для встановлення точної причини смерті.

Ще матеріал на тему:

МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЯ СТВОРИВ СМІТТЄЗВАЛИЩЕ З ВЛАСНОГО БУДИНКУ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: НА ВУЛИЦІ ДАЛЬНЯ ВИЯВЛЕНІ ТРИ ТРУПИ

  1. Які в Овідіополі люди скоти , у людини матір поховали а язикі труть,ну Варшенідзе кончене ні стида ні сорому

    1. Выходит Бакалов убил этих 3 человек почувствовал приближение ментов и быстренько сбежал в Германию. Получается вся его депутатская карьера сводилась к массовому убийству нивчем не повинных людей в Овидиополе??!

  2. Бакалов бросил и избирателей и свою больную и прикованную к постели мать!!! Какой позор Юра!!! Тебя ждет такая же судьба от твоих детей!!! Бумеранг работает!!!!

  3. Колебошин : ти бачиш тільки бакалова а всіх інших ти не бачиш то сходи сьогодні на сесію . юра поїхав і не приймає участі в розкраданні громади(він це зробив раніше) а ці що залишились грабують мільйонами зараз ви цього що не бачите?

  4. Нафиг мне щас ваш Овидиополь сдался? Я бабла наворовал и мотнулся в Германию к новой лучшей жизни и семью вывез тоже. Суховия звал со мной выехать он сказал не хочет мол ему и тут нормально лохов доить на бабки. А на этих трех алкашей мне пофиг, сами свою жизнь пропили, я просто тоже таким был и бухал паленкой по молодости по глупости но потом встретил жену Лесю пошел в депутаты и жизнь наладилась

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.