МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЯ СТВОРИВ СМІТТЄЗВАЛИЩЕ З ВЛАСНОГО БУДИНКУ

Кількість переглядів 1832

30 червня 2021 року нам зателефонували мешканці вул. Дальня, що в смт Овідіополь та поскаржились на свого сусіда, який зробив зі свого будинку сміттєзвалище.

Прибувши на місце, ми побачили жахливу картину. У дворі будинка № 7 по вул. Дальня твориться повний бардак. Власник будинку Попов Анатолій Стахович 1959 р.н. сам не може впоратись з власним господарством. На даний час йому помагає жінка зі своїм сином, які мешкають з ним у будинку останній рік.

Деталі нашого спілкування дивиться у нашому сюжеті.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

14 thoughts on “МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЯ СТВОРИВ СМІТТЄЗВАЛИЩЕ З ВЛАСНОГО БУДИНКУ

  1. Мешканець ОвідіополЯ, а не ОвідіополЮ. Романе,зверніть,будь ласка,на це увагу, бо цим словосполученням Ви часто користуєтесь.

      1. Просто назви міст і сіл мають у таких випадках закінчення а,я.Києва, Парижа, Овідіополя, Берліна,Рима.А от якщо це країна,то Давнього Риму.Вибачте, давно хотіла Вам про це написати,але не наважувалась. І,якщо це можливо,видаліть мої повідомлення, вони особисті.Дякую.

      2. Романе, власнику “червоного паспорта” (відео 4:13) громадянина СРСР слід було вимити дупу і прибрати сміття на успадкованій ним ділянці, бо цей інвалід є людиною, а ви – особа.

        Власник паспорта СРСР, та ще й з інвалідністю, має громадянські права і України, і Росії, яка є правонаступником СРСР, тому якщо він звернеться до Путіна (не дай Боже) зі скаргою на погані умови, погано буде всім.

      3. Срочно санитаров!!! Тут человек бредет х*йню 🙂

  2. Он зимой топит печку этим мусором,сносит всё летом. Готовь сани летом,а телегу зимой.

  3. Где Бокалов со своей партией Пальчевского, который перед выборами мусорные баки передвигал не снимая парадного костюма, Бокалов, который орал громче Чегодарь Н.А. что будет всю свою следующею каденцию помогать людям. И где он сейчас? Чего же со своими однопартийцами борцами за предвыборную чистоту не придёт и не уберёт эту свалку? Все перед выборами мастера п…еть. Выборы прошли в депутатские кресла сели и на этом их работа и закончилась.

    1. Как где Бакалов? В кустах! Он ведь этому страдальцу сказал “Должны помочь” и пропал.
      Это в стиле Бакалова – ляпнуть языком и в кусты. Его жена входит в состав исполкома, пусть инициирует помощь Анатолию Попову и выполнить обещание её мужа.

  4. Рабы выживают. Поднимайте тарифы, пиши к Колебошину пусть там подымит этот вопрос , о поднятии цен на все, он всеравно сидит и ни… не делает .

  5. Да помогите сельский совет этому человеку, при чем тут дети и тд, неужели уже все стали такие черствые!!!

    1. Мы все мягкие и пушистые. Нам пока не известно – какой он сам, этот Анатолий? Он какой – как жил, кому помогал?

      1. Никому он не помогал эта свалка уже около 15 лет там,ещё мама его была живая гнала самогон пили все вокруг,он ходил на свалку и все это сн

    2. Ну да он пьёт и никогда не работал а все давай помогать,может ремонт ему ещё сделать???

  6. Сносил,а это живут алкаши у него такие же как и он сам

Comments are closed.