АГРЕСИВНИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ГУЛЯЄВ КОМФОРТНО СЕБЕ ВІДЧУВАЄ У КОРУПЦІЙНОМУ ОТОЧЕНІ

Кількість переглядів 1633

18 червня 2024 року журналістам онлайн-медіа «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» вдалось прорватись до Чорноморського міського голови Василя ГУЛЯЄВА з метою задати два запитання, пов’язаних з корупцією в його оточені.

  • Навіщо призначати на посаду керівника комунального підприємства «РАЙДУГА» АЛЕКСЕЙЧУК Лілію Олексіївну, яка має обвинувачення у корупції?
  • Чи не бачить він підрив авторитету органу місцевого самоврядування, коли Управління освіти Чорноморської міськради продовжує співпрацю з ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» директор ФУС Дмитро Олександрович також має обвинувальний акт по корупції?

Відповіді Василя Гуляєва слухайте у відео сюжете. Зауважу лише – Василь Гуляєв проявив неповагу до журналістів, адже ми прийшли до нього на прийом і навіть записувались в журналі. Василь Олександрович вирішив поспілкуватись з нами у коридорі, продемонструвавши свою агресивність до медіа, які прийшли задавати незручні запитання.

Наші висновки з приводу думки Чорноморського міського голови – Василь Гуляєв не готовий приймати кардинальні рішення відносно свого оточення, навіть, якщо вони замішані у корупції. Це означає, що Василь Гуляєв та європейські цінності речі несумісні.

З такими нас до Європейського союзу не приймуть.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “АГРЕСИВНИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ГУЛЯЄВ КОМФОРТНО СЕБЕ ВІДЧУВАЄ У КОРУПЦІЙНОМУ ОТОЧЕНІ

  1. цей Вася розвалив нам Овідіопольський район.
    Він, користуючись своїми службовими повноваженнями, зробив усе можливе для того, щоб район розпався на ‘шматки’ …
    До того ж щей Савельєва ані слова не змогла навіть ‘пікнути’ тому що корупційна к¥рв@.

  2. Он не может, без братвы. Он не потянет без нее родимой. А вдруг на их место прийдет правдолюб, шо ему тогда делать, как делюгу делить? 😂😂

  3. Рома,а шо такое,шо ты попер против кормильца или исполняете оба? 5 лет ты ж*пу ему целовал

    1. Чисто юридично він неправий. Якщо людина пише заяву на посаду керівника та при цьому є обвинуваченим у суді за хабар, навіщо його призначати на посаду?

      1. а навіщо депутати нашої громади тримають вову йому теж пред’явили підозру на 1.2 ляма

  4. Лилию никто не хотел видеть нигде. Её хотели вернуть директором в Молодежное в школу. Там учителя поставили ультиматум – НЕТ!!! Гуляев об этом не знает? Знает!!! Но он не может оставить её на улице, она начнёт болтать о том, что бабло то она несла ему!!!

  5. Ну слушайте , жена и трое детей , должны же как то в Испании жить. Туда сюда, там сям и денежка на жизнь есть 🙂 У неё каждый день собираются испанские мачо на коктейль вечеринки. Вы представляете сколько это стоит? Вот этот дедушка-л*х и “работает” на испанскую жизнь.

  6. Корупція завжди із Гуляєвим поруч. Він краде через своїх призначених людей. Це знає і Молодіжне і Чорноморськ і не тільки. Ось і через Алексейчук він також краде, а тому він її не звільнить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.