ЧОРНОМОРСЬК: ГУЛЯЄВ ЗВІЛЬНИВ СВОЮ ДАВНЮ СОРАТНИЦЮ, ЯКУ ЗАТРИМАЛИ НА «ВІДКАТІ»

Кількість переглядів 1831

06 травня 2024 року міський голова Чорноморська Василь Гуляєв підписав розпорядження про звільнення зі своєї посади начальника відділу освіти Чорноморської міської ради Лілії Алексейчук.

Нагадаю, що, як інформувало Управління Службу безпеки України в Одеській області, встановлено, що Алексейчук Лілія Олексіївна організувала корупційний механізм одержання грошей від представників комерційних структур. За неправомірну вигоду вона «гарантувала» сприяння у перемозі в тендерах на закупівлю товарів, надання послуг та виконання робіт за рахунок місцевого бюджету. Гроші підприємці мали передавати через посередника.

Саме при передачі грошей, 31 травня 2023 року, Алексейчук Л. О. була затримана під час отримання «відкату» у сумі 105,6 тисяч гривень від одного з підрядників після проведення розрахунків за договором з монтажу систем вентиляції та обслуговування мереж теплопостачання на загальну суму понад 1 млн грн.

Обвинувальний акт у відношенні Алексейчук Лілії Олексіївни та Фуса Дмитра Олександровича розглядається Іллічівським міським судом Одеської області. Справа № 501/4700/23. Головуюча по справі суддя Тордія Е. Н.

Наступне засідання призначено на 07.05.20224 року об 11:00.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: ГУЛЯЄВ ЗВІЛЬНИВ СВОЮ ДАВНЮ СОРАТНИЦЮ, ЯКУ ЗАТРИМАЛИ НА «ВІДКАТІ»

  1. С глаз долой и с сердца вон.
    Как вообще этот алкоголик который два слова связать не может,стал мером?
    Извините, но это позор.

  2. Одеса а токаж Черноморсь всі школи перешли на онлайн. Чому в нашій громаді за безпеку дітей ніхто не хвилюється

  3. Нехай сучара посидить без роботи…були часи коли вона голови людей косила…коли вирішувала кому працювати, кому з ким розмовляти, кому з ким дружити. З бумерангом не домовитись. Цариця пішла на утіль.

  4. Гуляев сам ворюга знатный в нью Васюках у него даже фигуры зверей украденые из города

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.