СПРАВА АЛЕКСЕЙЧУК: АДВОКАТ ЗІРВАЛА СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ. СУДДЯ ТОРДІЯ НАМАГАЄТЬСЯ ПЕРЕШКОДЖАТИ ЖУРНАЛІСТАМ

Кількість переглядів 1309

18 червня 2024 року в Іллічівському міському судді Одеської області було зірвано чергове судове засідання по справі, яке стосується корупції та «відкатів» у стосунках між колишньою керівницею освіти Чорноморської міської ради Алексейчук Лілією Олексіївною та директором ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» Фусом Дмитром Олександровичем.

Цього разу на засідання не прийшла адвокат обвинувачених – Латій Олена Вікторівна. Справу довелось відкласти на 15 годину 01 липня 2024 року.

Перед судовим засіданням знову відбулась суперечка з суддею Тордія Е. Н. з приводу проведення відео зйомки журналістами. Суддя не може висловити свою позицію у вигляді ухвали де обґрунтує її бажання під час дослідження доказів заборонити відео зйомку.

Журналісти онлайн-медіа «Альтернатива.орг» продовжать відео зйомку судових засідань, адже ніхто не може проводити судові засідання у справах по корупції у закритому режимі.

Нагадаю, що за версією сторони обвинувачення, Лілія Алексейчук, будучи службовою особою, вчинила корупційний злочин, а саме одержала неправомірну вигоду від директора ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» код ЄДРПОУ 42773807 Дмитра Фуса, у вигляді «відкату» у сумі понад 100 тис. грн, що є 10% від вартості оплачених з бюджету Чорноморської міської ради виконаних робіт ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» на загальну суму 1’055’634 грн.

Продовжуємо спостерігати за справою.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

31 thoughts on “СПРАВА АЛЕКСЕЙЧУК: АДВОКАТ ЗІРВАЛА СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ. СУДДЯ ТОРДІЯ НАМАГАЄТЬСЯ ПЕРЕШКОДЖАТИ ЖУРНАЛІСТАМ

  1. Знаю Дмитра Фуса як дуже порядну чесну людину. Яким чином його приплели до цiєї справи та навiщо – питання. Або провокацiя, або комусь потрiбен хайп. Як в тому анекдотi – “чи то вiн вкрав, чи у нього вкрали, але щось таке було…”

    1. Тут ніде не написано, що Фус непорядна людина. Фуса підозрюють у відкатах за договори де його компані отримувала бюджетні кошти. Напевно, це була умова отримання таких контрактів і він, як порядна людина, виконували взяті зобов’язання. Але, це не означає, що він, будучи порядною людиною, не порушував закон. Порушував. І ось за це його й судять.

      1. Слушай черт грузинский,ты всю жизнь свою нарушаешь закон,врёшь,воруешь,бухаешь и т д ,главный взяточник в Овидиополе это ты,просто взятки маленькие как и ты сам,ничтожество , интересно сколько тебя ещё терпеть будут люди,если раньше с тебя все просто смеялись,то сейчас ты уже перешёл все границы дозволенного,тебя спасает лишь одно ,что грязью ты поливаешь в основном порядочных людей, которые не смогут грех на душу взять.Если бы хоть один из твоих вымышленных отрицательных героев был реален,ты уже давно бы без башки ходил.

              1. Закрий рота!!!. Криса грузинська(((

  2. варшанідзе це – просто пуста людина, на яку шкода дивитися.
    У цього психа усі корупціонери.
    Коментар один…. “Хвора людина на яку ніхто не звертає увагу”.
    Одним словом КЛОУН !!!.

        1. Цей грузинський псих думає, що він кожен день язиком меле усіляку дурню, і комусь це начебто цікаво….. ТО ВОНО СИЛЬНО ПОМИЛЯЄТЬСЯ !!!.
          Усі сміються з цього дурня, який сидить з усією своєю недорозвинутою родиною на шиї в Овідіопольській громаді.

        2. в цьому випадку я сміявся зі суду якому рома втер носа бо був правий на всі 100%.

  3. Да это правда судьи 90процентов хабарныкы и злодии. И воно брэше и брэше привыкла бабло шибать 😡

  4. потім суд піде у відпустку. потім захворіє. потім самовідвід. і час сплив. дякую всіх за увагу. те саме буде з овідіопольскім гол. лікарем літвінчук.

  5. Предоставляю пассивные гoмосексуальные услуги.
    Работаю 24/7

    Кто хочет потыкать в шоколадку обращайтесь за телефоном: 0632160676

  6. Гуляев давит на эту Этери Нугзаровну. Уже всем сказал, что будет оправдос. Ну по Проскуровскому он тоже обещал оправдос…

    1. Псоріазний псих!!!. Треба просто цього урода позбавити фінансування, і саме вилікується!!!

        1. К сожалению это уже не лечится.Этой проблемой нужно было с детства заниматься. Сейчас Роман уже безнадёжный пациент. Тут диагноз на лицо.

            1. Это природа вас обидела,к ней и претензии предъявляйте.Чего вы так реагируете на факты?

  7. Варшанідзе у даному випадку на 100% прав. Судя явно знаходиться на розтяжці. Але не зрозуміла позиція громадських організацій міста. Невже їм абсолютно наплювати на кричущі факти корупції?

    1. а тут спрацьовує принцип ” нічого не знаю. моя хата скраю”. а бо “це ж у сусіда горить хата”

  8. І підозрювані і судя бояться гласності, бо прийдеться ухвалювати рішення за законом. Василь явно переоцінює свій вплив на процес. З бодуна він міг бовкнути і запевнити Лільку що все буде ок, але напевно цей номерок не проскочить безнаказано. Зрозуміло одне, що Ваську дали піддих, щоб не випендрювався.

  9. як що вася при ділах . суддя тягне час. хтось дає. хтось бере відкат . одне мені не зрозуміло чому винен рома (це при тому що рома далеко не мій герой) винен тільки за те що придає розголосу? дурня якась. вибачте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.