ЧОРНОМОРСЬК. КОРУПЦІЯ В ОСВІТІ: ОБВИНУВАЧЕНИЙ ФУС ВИРІШИВ ЗМІНИТИ АДВОКАТА

Кількість переглядів 947

01 серпня 2024 року в Іллічівському міському судді Одеської області втрете не відбулось судове засідання по справі, яке стосується корупції та «відкатів» у стосунках між колишньою керівницею освіти Чорноморської міської ради АЛЕКСЕЙЧУК Лілією Олексіївною та директором ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» ФУСОМ Дмитром Олександровичем.

Спочатку захворіла адвокат обвинуваченої та не прийшла на засідання 18.06.2024 року, далі 01.07.2024 року у зв’язку з хворобою на засідання не прийшла обвинувачена Лілія АЛЕКСЕЙЧУК, цього разу інший обвинувачений Дмитро ФУС вирішив змінити адвоката. Таки собі маленькі хитрощі, які дозволяють затягувати розгляд справи.

Нагадаю, що за версією сторони обвинувачення, Лілія АЛЕКСЕЙЧУК, будучи службовою особою, вчинила корупційний злочин, а саме одержала неправомірну вигоду від директора ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» код ЄДРПОУ 42773807 Дмитра ФУСА, у вигляді «відкату» у сумі понад 100 тис. грн, що є 10% від вартості оплачених з бюджету Чорноморської міської ради виконаних робіт ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» на загальну суму 1’055’634 грн.

Продовжуємо спостерігати за справою.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК. КОРУПЦІЯ В ОСВІТІ: ОБВИНУВАЧЕНИЙ ФУС ВИРІШИВ ЗМІНИТИ АДВОКАТА

  1. Мені здається, що в невеликих містечках корупції більше, ніж у великих містах. У Чорноморську взагалі при владі сидять у більшості ватніки та негідники, яких звикли обходити покарання. Сама назва Іллічівський(!) суд багато про що говорить…

    1. А вы хоть знаете в честь чего назвали г Ильичевск? Вот почитайте, Ленин тут вообще не при чем

  2. 100000 грн. то капля в морі, це те, на чому впіймали. Відкати беруть з кожної виконаної роботи, особливо де ремонти,чим вища сума, тим більше відкати .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.