ПОГРОЗИ ЖУРНАЛІСТУ: ГРОМАДЯНИН РФ ЛУПАШКО ОТРИМАВ ВИРОК – 1 РІК ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ З ІСПИТОВИМ СТРОКОМ

Кількість переглядів 1641

23 серпня 2024 року суддя Іллічівського міського суду Одеської області ЯКОВЕЦЬ Є. О. затвердив угоду про визнання винуватості ЛУПАШКО Віталія Олександровича у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України – погроза пошкодження майна журналіста «Альтернатива.орг» ВАРШАНІДЗЕ Р. А. у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності.

Нагадаю, що 13.02.2024 року мешканець Овідіополя Лупашко Віталій Олександрович керуючи автомобілем VW Caddy вулицями селища порушив правила дорожнього руху та не зупинився на законну вимогу поліціантів. Надалі, Віталій Олександрович поводив себе неадекватно та спровокував конфліктну ситуацію.

Цю подію я, як журналіст, фіксував на відео та опублікував свій репортаж:

ОВІДІОПОЛЬ: НЕАДЕКВАТНА ПОВЕДІНКА ВОДІЯ СПРИЧИНИЛА КОНФЛІКТНУ СИТУАЦІЮ

Під час виконання моїх професійних обов’язків, громадянин ЛУПАШКО В. О. поводив себе агресивно та погрожував знищити мою відео камеру. За фактом моєї заяви до поліції, 15.05.2024 року було зареєстроване кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345-1 КК України.

На судовому засіданні громадянин країни агресора рф ЛУПАШКО В. О. повністю визнав свою вину та погодився на укладання угоди з прокурором.

За Вироком суду ЛУПАШКО В. О. отримав 1 рік позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік. Під час іспитового строку Віталій Олександрович зобов’язаний перебувати на обліку в органі пробації та пам’ятати, що у разі притягнення його до відповідальності, строк покарання може стати реальним.

Дякую поліції та органам прокуратури за доведення справи до Вироку суду та притягнення правопорушника до відповідальності.

СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ від 23.04.2024 року ПО СПРАВІ ПОГРОЗИ ПОШКОДЖЕННЯ МАЙНА ЖУРНАЛІСТА «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ»

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Конфліктна ситуація від 13.02.2024 року
ОВІДІОПОЛЬ: НЕАДЕКВАТНА ПОВЕДІНКА ВОДІЯ СПРИЧИНИЛА КОНФЛІКТНУ СИТУАЦІЮ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “ПОГРОЗИ ЖУРНАЛІСТУ: ГРОМАДЯНИН РФ ЛУПАШКО ОТРИМАВ ВИРОК – 1 РІК ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ З ІСПИТОВИМ СТРОКОМ

  1. рома не мій герой але це гарний урок буде ось таким крутелекам які все можуть порішать. виходить не всі і не все. в цьому випадку рома красавчик.

    1. Давыдович, Поскуровский, Газиян, Чегодарь им пойди это скаж. Деда поймали и “казнили”. Со всеми рабами так будет ?

      1. нееееееееее дід посля суду став рабом а до того був крутим решалом подивись перший ролик

      2. і на ці хитрі жопи прийде час найдеться буравчик який їх пробурить. ще не таких пробурює.

  2. Это не человек,и не мужчина, даже в магазине он хамит женщинам, муж после хотел с ним поговорить,но он к его счастью уехал,а жаль, была бы новая история у Ромы!!

    1. Хотел бы поговорил бы бы бы бы бы бы бы. Я б ему……..ахахаххахаххахах, если бывыыыыыыыыыыы

  3. Смешно на это смотреть, в этом видео все тянет на рвоту: мусора взяточки и хапуги – уклонисты, псевдожурналист уклонист, шестерки мусорские. Год условки ни за х…й, что свободы слова больше нет ? На паузе? Потужно!!!! В Украине полный беспредел, людей похищают с улицы, бьют посреди улицы, мусора бесчинствуют, все кто при власти ворует, пограничники стреляют и убивают, только бедняков тянут в армию все кто при деньгах откупились и вывезли своих родных за границу. А вы слабоумные колхозники радуетесь тому что дали условно не понятно за что. Рабам хлеба и зрелищ.

    1. Це вам не зрозуміло за що. У рішенні суду чітко написано – ЗА ПОГРОЗИ! Просто ви не звикли до закону та не розумієте, що погроза це також злочин!!!

    2. Якщо ти дибiле вважаєш що це не за х..й,
      Якщо ти вважаєш його дії свободою слова то ти дибiле справжній дибiл.
      ”Вседозволенність і демокраиія це не одне й те ж саме !!!

          1. С 25 августа Украина возобновляет продажу электроэнергии, а вы рабы платите по 4.30

            1. У рабів немає грошей. Рабів годує безоплатно.
              За свої послуги та товар платять саме вільні люди, адже якщо ти незалежна людина ти платиш сам за себе, а якщо ти раб тебе беруть голими руками.

              1. О точно як пенсіонери: нема грошей, все забирають за комуналку, тільки ще і не дають їсьи, раби працюють за їжу – більше ні на що не вистачає заробітної праці. Вільні люди мають зброю. Де закон про зброю – нема, ось і беруть нас голими руками. Одні захищають країну, віддають націніше – життя та здоров’я. А інші їдять красну ікру та сплять на перині і х….й клали на все. Раби і пани. Цим все сказано.

  4. Журналістом Варшанідзе не є і не може бути у правовій державі, бо в одній особі не може бути роботодавець і працівник цього ж роботодавця, тому вирок є незаконним.

    Погроза знищення майна лише тоді є злочином, коли це майно набуто правомірно з підтверджуючими документами, а не вкрадене чи здобуто шахрайством. У вироці відсутня інфа про те, що камера є власністю потерпілого Варшанідзе, тому вирок є необґрунтованим.

    1. Варшанидзе кусок дерьма, это факт и истина .Только такое же дерьмо може ему тут писать лестные комменты,хотя скорее всего он сам себе их пишет. Довёл мужика провокатор и радуется.

  5. Журналістом Варшанідзе не є і не може бути у правовій державі, бо в одній особі не може бути роботодавець і працівник цього ж роботодавця, тому вирок є незаконним.
    ПОДАЙ НА РОМУ ДО СУДУ. ………………………………………………………………………………………………………………………………
    Погроза знищення майна лише тоді є злочином, коли це майно набуто правомірно з підтверджуючими документами, а не вкрадене чи здобуто шахрайством. У вироці відсутня інфа про те, що камера є власністю потерпілого Варшанідзе, тому вирок є необґрунтованим.
    ВЗАГАЛІ ЯКАСЬ МАЯЧНЯ ДАЖЕ КАСОВИЙ ЧЕК Є ПІДТВЕРЖЕННЯМ ВЛАСНОСТІ..

    1. Не нервуй. Мені насрати на твого Варшанідзе. Я за законність і авторитет судової влади хвилююсь. Не буду я подавати на Рому до суду, тому що суд не бачить (або дуркує, всупереч принципу jura novit curia (“суд знає закони”)) різниці між фізичною особою-підприємцем і журналістом (найманим працівником). А коли почне бачити чи припинить вдавати з себе дурня, від мене не залежить.

      Вирок не містить інформації про “касовий чек”, але мені відомо, що Рома причетний до заволодіння інвестицією покійного Хасана Гаруновича Хасаєва, абхазця, син якого зараз є формальним керівником Таїровської ОТГ. Навіть пожежа якась була приміщення редакції у період, коли Рома заперечував це.

      Ось я і шукаю логіку:
      – якщо мовчки підпалити редакцію “Альтернативи”, то не буде навіть кримінальної справи,
      – а якщо усно намагатися хлопця з відеокамерою спонукати припинити провокації, хуліганство і зйомки з-за спин некорумпованих поліцейських, які з цим хлопцем ділять наколядоване і самі його викликали на місце події, то суд дає рік умовно.

      1. якщо від тебе( с твоїх слів) нічого не залежить то ти ніхто і звати тебе так. а як що ти так багато знаєш і в тебе є 100% доказова база іди в прокуратуру. ще одне суд не бачить а ти в нас виходить далекозорий.

  6. Так він хвастається шо в нього отелі в мацкві і він має купу рублєй. Реально рашист!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.