ОВІДІОПОЛЬ: НЕАДЕКВАТНА ПОВЕДІНКА ВОДІЯ СПРИЧИНИЛА КОНФЛІКТНУ СИТУАЦІЮ

Кількість переглядів 5160

13 лютого 2024 року мешканець Овідіополя Лупашко Віталій Олександрович керуючи автомобілем VW Caddy вулицями селища порушив правила дорожнього руху та не зупинився на законну вимогу поліціантів. Надалі, Віталій Олександрович поводив себе неадекватно та спровокував конфліктну ситуацію.

Подробиці дивиться у відео сюжеті. В результаті, на Віталія Лупашко були складені адміністративні матеріали.

По факту поведінки та погроз журналісту до поліції буде написана заява.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

62 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: НЕАДЕКВАТНА ПОВЕДІНКА ВОДІЯ СПРИЧИНИЛА КОНФЛІКТНУ СИТУАЦІЮ

        1. Так є кого звати “качків”мабуть маленьке кругленьке, тупеньке….
          А головне дзвоник кому??? доця бос, всіх збере та порішають

  1. Хто випустив цього психа на дорогу ???
    він реально хворий по психіатрії .
    Сьогодня мабуть забув таблетки випити
    Це людина-проблема.
    Якщо у вас з ним проблем ще не булр
    Зв’яжетесь з цим типом – проблеми будуть !.

  2. Да бля, Європою тут навіть не пахне!!! А воняє “решалово” все як було! А шо? гроши “назбирали” лупашко-черепашко тепер “купують-керують”….

    1. та просто ‘чєл’ в своїх уявах ‘ застряг ‘ у дев’яностих.
      Рекомендую не звертати уваги.
      Ви ж бачите, його мабуть коли привезли до лікарні
      У шостій палаті вільних місць не було…
      Так і мучиться ‘бідний’.

        1. То якби ти був, то стріляли а з ним у них яйця маленькі. Це ж “хоробра” поліція, вони законів не знають поле знають кого не можна ображати

  3. Це таке кончене створіння. Хто зним спілкування може це підтвердити. Він неадекват по життю.

  4. Он реальный неадекват.Часто с соседями наблюдаем его перуэты на дороге.Недавно ехала за ним,так он выехал навстречу,на скорости 130 км,включил аварийную,при том,что навстречу ехала машина.Тот водитель чудом увернулся от этого козла старого.Это чудо,что он до сих пор беды не натворил.

    1. Просто поліція намагається бути лояльною…
      У них це часто виходить.
      Але є дуже багато випадків
      Коли це вже занадто лояльно
      Це був саме той випадок!

  5. Хто що знає про Овідіопольських посадовців
    E-mail: povidomlennia_zvernennia@nabu.gov.ua – для надсилання звернень, заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення або необґрунтовані активи, а також таких, що подаються в порядку законів України «Про Національне антикорупційне бюро України» та «Про запобігання корупції»

  6. Ахахах, всі далі продовжують чекати змін в державі , в якій пів дня троє представників поліції бігають за людиною та мавкають в спину , жесть.

    1. У поліції нажаль обмежені права)) Коли правда потрібно скрутити порушника і дати прочухана ,вони не мають на це права)

      1. Коли потрібно скрутити порушника якогось алкоголіка або бідноту то в поліцію є права а зараз нема,поліція сцить бо дід викликав якогось Тодорова,а всі прям не знають хто це

  7. Как бы в таком возрасте шо нужно уже не нервничать….жить и радоваться жизни. Варшанидзе респект. У меня друг лучший грузин. Прекрасный человек. Такие как Варшанидзе были бы все так и в Европу не стыдно идти будет.

    1. Відкрию вас секрет в Європі більше поважають молдованів чим українців!!!Українська бидлота то найвища бидлота в світі.

  8. Если бы он вел себя вежливо с полицией, то его бы уже выволяли в грязи и скрутив уволокли в обезьяник. А при таком поведении, полициянты прибздели. Делаем выводы.

    1. Ти тупий совкодрочер !

      Так як вів себе цей пoц, то це були понти для ‘приєзжих’ !
      Але ми то тут ‘мєсні’ !

      Він мало того що з неважливо ставився до поліцейських (бикував) та ще й погрожував їх життю та здоров’ю !
      Погрози ? Не надав документи ?
      Руки на капот ! Мордою в асфальт ! Шоу в ютуб !
      Невже потім у його адвокатів хвате наглості стверджувати, що його поведінка була адекватною ? В дії поліції мали факт перевищення службових повноважень ?

      1. Вы сами сверху ответили на свои вопросы Какие только есть. Это и показывает что ничего не меняется, в Одессе, в Ильичевск,людей воруют с маршруток ,улиц пока они идут на работу, а потом заявление от президента что нужно налоги платить , а кто будет платить , скоро все начнут закрываться. Работу тцк или военкомат не хотят снять сюжет ???

        1. Так перейди вже на укр мову,а то пишеш нічего не міняється,самій не противно будувати українську державу мовою окупанта,вже могли би обідитися і відказатися ,а то від Пушкіна відреклися ,або хочь англійською

          1. Причем язык к тому что происходит в стране, и какой беспредел,все разговаривали всю жизнь суржиком , а теперь все резко нужно только на украинском разговаривать , у нас же свободная страна , на каком языке удобно на том и разговариваю ,пишу и т.д. А по поводу Пушкина ,мне его стихотворения нравятся.

            1. Якщо країна міняється і хочемо бути самостійною державою то будемо далі говорити по руському ,чи вже своє щось будемо мати ,не така велика проблема вивчити українську мову!

      2. Слухайте, зніміть рожеві окуляри, адвокати нічого б не робили, просто все всередині вирішилось, ці сцикуни попросили б побачення і він далі себе так проводив би

    2. Ніхто там не ‘прибалдєл’ !
      Просто нормальні поліціянти – нормальні люди !
      Занадто лояльні !

      1. Занадто сцикливі,вони ж друг – друга знають ,а в тій поліція все по знайомству.

  9. Если бы он вел себя вежливо с полицией, то его бы уже выволяли в грязи и скрутив уволокли в обезьяник. А при таком поведении, полициянты прибздели. Делаем выводы. ох як я з вами згоден

  10. Дядя Вітюся непогано так відлічився) взагалі більш ніж дивакуватий чоловік, йому нудно, він їздить по різним організаціям, розповідає небилиці, де він то прокурор у відставці, то кримінальний авторитет у минулому, обіцяє привезти щось: від ковбаси до автозапчастин, але ніколи нікому ще нічого не привозив, за що був названий позивним “многообещающий”)))

    1. не надо тут лалала нормальный он дядька ибо он к каждому по своему относится как посчитает нужным) а то что он тебе что то подрасказал что-то должен привезти и не выполнил так это означает что ты не в его интересах😂это он просто так наговорил всякой мелочи а вы ведётесь😂😂😂

      1. Кирилл Березюк лалала отлично рассуждать??? по интересам и понятиям”??? учись жить по законам Украины.

  11. Этот дед на Колисниченко чуть не сбил пешехода у стадиона, вышел на обгон в лобовую,и стал на дальницком доказывать что ему все мешают ехать.

  12. Такие водителя к сожалению несут угрозу для других участников дорожного движения.

    1. Так, тепер думаю за школярів, які на пешеході будуть переходити! Знесе нахер, а потім скаже, що він не порушував нічого!!! Херов водій!!! Лишити водійського треба ЛИШИТИ і все тут.

  13. У нас взагалі їздять як хочуть, поворотник не всі вмикають, то їде побачить знайомого стане потеревеніти, та ввімкни хоч аварійку дурбецало, будь людиною.

    1. Пердун старый, обуза для овидиополя, скрутить его и отправить воевать в окопы, может хоть толк с него будет

  14. і носить таких земля а менти дійсно не знали що зним робити і дійсно сцикували цого це було добре видно

  15. Що це за поведінка ??? Який сором . Напевно має сім’ю , дітей , то навіщо їх так позорити .??

  16. Дед , явно не в адеквате, ,, шо ,, за ,,понты,, нарушил – ответь, лишить водительского удостоверения, а при чем тут ,, грузин,,? Украина много национальное государство веди себя по человечески!

  17. Чому в кайданки не затримали? Він же небезпечний для спільноти. Кидається чомусь. Мордою в землю може охолоне!!!

  18. Для повної картини та драми цієї історії, я пропоную вам Роман сходити до поліції та запитати цього Тодорова Дениса. Чому? Та чого? Цей дід пугав інспекторів ним. Та ким цей дід приходиться йому (тобто Тодорову)?

  19. Люди не міняються, кожен на словах патріон ,а на ділі доця рішала,дід обісрався,поліція як ті бобіки,Рома ще не знає хто такий Тодорова,короче сценарій для кварталу 95

  20. От такого налого водія, на пів року за грати і щоб термін відбував покарання на хім заводах, відпрацьовував термін сроку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.