ПРО АВТОБУСНІ ЗУПИНКИ В ОВІДІОПОЛІ: СКІЛЬКИ ЛЮДЯМ ЩЕ МОКНУТИ ПІД ДОЩЕМ?

Кількість переглядів 475

Мешканці Овідіополя поскаржились депутату Наталії ЧЕГОДАР на відсутність упродовж тривалого часу автобусних зупинок по вулиці Євгена Колісниченка, що призводить неподобства, коли вони вимушені під дощем та палючим сонцем очікувати громадський транспорт.

20 вересня 2024 року на пленарному засіданні XLVII сесії Овідіопольської селищної ради Наталія Анатолівна озвучила звернення депутатам та поставила питання перед Овідіопольським селищним головою Лідією САВЕЛЬЄВОЮ.

«Бюджет селищний передбачений, щоб він вкладався у розвиток громади, щоб надавались ну хоча б мінімальні послуги для людей. Правильно люди кажуть – всі депутати з машинами, сили, проїхали, поїхали куди треба, а ми стоїмо під дощем, під палючим сонцем», – наголосила депутат ЧЕГОДАР Н. А. та додала: «Я не думаю, що вартість цих 3-4 зупинок є дуже великою, так же не можна, щоб взагалі не займатись цими питаннями!»

Лідії Іванівна повідомила, що ремонтні роботи по вулиці Євгена Колісниченка призупиненні у зв’язку з початком відкритого вторгнення рф в Україну та служба автомобільних доріг планує встановити ці зупинки після закінчення війни. На що депутат Наталія ЧЕГОДАР запропонувала не чекати завершення війни, а вже надати субвенцію з селищного бюджету до державного з метою, щоб служба автомобільних доріг встановила автобусні зупинки відповідно до проєкту ремонту вул. Є. Колісниченка не чекаючи фінансування проєкту з державного бюджету.

Овідіопольський селищний голова Савельєва Л. І. пообіцяла зробити відповідний запит до служби автомобільних доріг та вже після відповіді повідомить депутатів, яка сума коштів потрібна для встановлення цих зупинок.

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ПРО АВТОБУСНІ ЗУПИНКИ В ОВІДІОПОЛІ: СКІЛЬКИ ЛЮДЯМ ЩЕ МОКНУТИ ПІД ДОЩЕМ?

  1. А коли дітей почнуть харчувати в школі ? Можливо хтось підняв це питання, на фонд школи, класу ж збирають з батьків

  2. Піз….ош фірмовий. Перше питання чому жирує Литвинчук за викраденні гроші з лікарні? Давайте навідаємось до нього додому і подивимось за що він так живе шикарно ? За що мерса заправляє ? Ченодарь стара ганчірка не хоче про це розповісти?

  3. Наталя Анатоліївна Чегодар, вам говорити на тему маршруток? Гаразд. Давайте згадаємо вибори. Наталія Анатоліївна збирала народ на зустрічі, по кілька вулиць в одному місці і обіцяла що в Овідіополі буде соціальний автобус для пенсіонерів, вона особисто це влаштує зі своєю командою, так як неї в команді директор автостанції Лисенко (в народі Сторц). Сторц і допомагав їй влаштовувати так звані каруселі (підвезення на маршрутках людей які за неї точно проголосують). Тепер питання де соціальний автобус для пенсіонерів який ви Наталія Анатоліївна особисто обіцяли? Де?
    Я пропоную піти далі, так як у нас в країні війна розширити групу людей які можуть користуватися соціальним автобусом. А саме:
    Захисники України, ветерани.
    Члени їх сімей.
    Співробітники ТЦК і СП.
    ВПО.
    Студенти (так як зараз багато гуртожитків вищих навчальних закладів прийняли ВПО і місць в гуртожитку просто немає, студенти які хотіли влаштуватися в гуртожиток не можуть це зробити і змушені їздити на маршртках за кінськими цінами).
    З моменту війни Сторц підняв ціну на проїзд в два-три рази (і не треба говорити через війну і ціни на бензин, бензин подорожчав в півтора-два рази якщо це було у обліку ціни вона б піднялася максимум на 3/4 а не в рази).
    Тим що він оголосив про намір відривати готель в Овідіополі довів що він зовсім не бідна людина. Давайте порахуємо скільки буде відкрити готель, оренда 4 милиона, будівництво гостниці і кафе на території мінімум 8-12 милионов (так, стільки, підведення комунальних благ, разроботка плану, покупка матеріалів, зарплата будівельникам, використання техніки та обладнання, оформаление документів, установка пожежної безпеки та іншого що потрібно стільки і коштує), покупка меблів в готель і кафе а так само на кухню десь милионов 4-6. Сторц своїми планами показав що ці гроші у нього є. Так що впевнений якщо в Овідіополі буде діяти соціальний автобус Сторц не збідніє а ви Наталя Анатоліївна нарешті виконаєте хоч одну свою передвиборчу обіцянку.

    1. Скоро будут новые выборы. И нам снова будут обещать повысить пенсии и снизить налоги!) Не обращайте внимание, это просто старинная красивая традиция!)))

    2. Не знаю, що там пообіцяла Наталія Анатоліївна на виборах, але ж, якщо є запитання, приходьте та задавайте їх відкрито. У дискусії все можна з’ясувати.

  4. Зачем такая куча людей собралась? Один должен быть начальник. Люди написали он получил просьбу и сделал! Всё!

  5. Это позор какой-то а не дупутаты. Лилия Ивановна вообще капец. Кого мы выбрали?

  6. Надо срочно собираться на субботник, утром убиваем Бакалова и прочую п***доту. В обед стааим остановки с крышей, вечером пьем пиво на лимане. Планчик супер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.