АКТУАЛЬНЕ: ЮРІЙ «АРИСТАРХ» КОНАРЄВ ТА ТЦК

Кількість переглядів 2929

19 липня 2024 року в Овідіополі співробітники ТЦК та СП перевіряли документи у мешканців селища. Одним з ним виявився Юрій КОНАРЕВ, який був знову на підпитку.

Процес спілкування з Юрієм КОНАРЕВИМ дивиться у відео. До речі, Юрій назвався «АРИСТАРХОМ». У нього є висновок ВЛК, відповідно до якого він непридатний у мирний час та обмежено придатний у військовий. Проте, Юрій не оновив свої дані.

Представником ТЦК запропоновано Юрію прийти наступного дня до ТЦК та СП Одеського району для оновлення своїх даних (деталі спілкування дивиться у відео).

Нагадую, не оновлення даних розглядається як порушення правил мобілізаційного законодавства. За це передбачена відповідальність за ст. 210-1 КУпАП, штраф від 17 до 25,5 тис. гривень. Оновлюйте свої дані та не наражайте себе на штраф.

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

50 thoughts on “АКТУАЛЬНЕ: ЮРІЙ «АРИСТАРХ» КОНАРЄВ ТА ТЦК

  1. тцкашник сцикливий лице сховав. конарев красавчик документ показав. я до того що війна не вічна !!!!!

      1. О уже алкашей начали гребсти,значит рома Варшанидзе на очереди приготовься.

  2. Вот так вот бл*ть в нашей стране и происходит, получишь какой-то документ на 5 лет, а через месяц он уже недействительный…

  3. А чому у Юри перевіряли документи? Подивіться на його обличчя – 70 років. Дідусів не мобілізують.

    1. Это он на еб@льник старый. Ему 40 лет. Водка наложила отпечаток.Ещё послужит с автомоатом. Ждём Аристарха-Юрку в ТЦК

        1. А че рожу тцкашную заблюрил? Овидиополь должен знать в лицо своих героев? И откуда у этого алкаша пропитого 25 штук чтоб платить г*вну тцкашному?

      1. Вы придурки,в паспорт его загляните,сколько ему лет. А сами ТЦК повоевать слабо? Ссикуны грёбанные.

          1. Воювати повинні саме Арістархі, і йому подобні, тому що це їх обов’язок перед Україною.

    2. Пох.уй всех мобилизуют , без рук без ног, всех! На крайняк свиней кормить будет, говн0 убирать

  4. Аристарх красавчик
    Чому тцк морду замилили, хай іде воювати а не на показуху щебетати
    Одні інваліди позбиралися на відео ( крім Аристарха )

  5. Мурад, ты оновив свої дані ?
    Якого херасіка, ти не йдешь захищати Батьківщину ???

  6. Блогер-інвалід зробив репортаж про нетверезу людину і малолітню заблюрену дитину.

    Продовжуйте у тому ж дусі.

    1. Вони можуть тільки репортажі знімати,зробивши собі липові документы,папка та синок Варшенідзе)Підіть самі спочатку в ті точки,де спекотно,а потім зможете говорити про військовий стан

  7. Чекайте але якщо ТЦК є держорганом то в них має бути доступ до державного реєстру в якому вказано Ф.І.О і прописку і шукати не потрібно а якщо нема доступу то це не держорган і їх дії не законні…..

    1. ТЦКтаСП не є органом державної влади, не є органом виконавчої влади, а є лише органом військового управління.

      Право перевіряти документи не означає право вимагати їхнього пред’явлення.

      Право супроводження не означає право позбавлення волі.

      У військовій формі мають бути військовослужбовці під час несення державної військової служби, але працівники ТЦКтаСП ходять “не по формі” як отамани, тому їхня діяльність не є ані державною, ані військовою службою.

  8. Щоб вважати себе журналістом потрібно притримуватися насамперед елементарної етики українського журналіста!У вас Варшики це зовсім відсутнє.Можливо вам необхідно закінчити освіту по данній спеціальності,щоб мати хоть якесь бачення своєї професії!А так ви просто дикі люди с цій сфері)Ви не журналісти,а місцеві коміки)

  9. Не стыдно быть ухилянтом стыдно быть варшанидзе :

    Этот тцкун такой же липовый военный как и этот журналидзе репортер. Ничего не платите, тцк это все развод под лоха, ходят по Овидиополю мутят на пиво под видом штрафов а журналист снимает все на камеру в надежде что и ему пару гривен с штрафов обломится на лечение дерматитного чесоточника сына

  10. Юра пробухав уже своє здоров’я разів 8 по колу. Років 15 його знаю і жодного разу тверезим не пам’ятаю.

  11. 5 серія і нове ім’я – Аристарх. У 4-ій серії Юра був Берестов Ратібор Феодосович.😊

  12. Я накормлю КАРТЕЧЬЮ ВСЕХ сколько смогу и ТЦКшников и полицаев

  13. Мобілізація в Україні: як студентові отримати відстрочку
    В Україні у травні набув чинності новий закон про мобілізацію. Адвокатка Марина Бекало пояснила, як тепер оформити відстрочку студентам та оновити дані.
    За словами адвокатки, для отримання права на відстрочку в ТЦК необхідно подати заяву, за формою що передбачена Додатком 4 Постанови КМУ від 16 травня 2024 р. № 560. Подавати заяву на відстрочку необхідно особисто.Крім того, є можливість отримувати відстрочку за допомогою “Резерв+” на підставі даних, отриманих з інших державних реєстрів або баз даних, які підтверджують, що військовозобов’язаний має право на відстрочку.
    Крім цього, потрібно подати довідку про здобувача освіти, що сформована в ЄДБО ВНЗ, де особа здобуває освіту.
    Заяву на відстрочку заповнюєте, роздруковуєте та підписуєте. Подаєте в двох екземплярах. ЇЇ зобов’язані зареєструвати в ТЦК та СП ( згідно п. 58 Постанови). Другий екземпляр з відміткою про реєстрацію повертається вам,
    – пояснила Марина Бекало.
    Комісія ТЦК зобов’язана розглянути заяву протягом 7 днів з дня надходження. За результатами розгляду заяви з документами, комісія приймає рішення про надання відстрочки або відмови.
    Рішення оформлюється протоколом. Про результат розгляду заявнику повідомляють через засоби телефонного/електронного зв’язку або поштою, на наступний день після ухвалення.
    Якщо рішення буде позитивним, мають надати довідку про отримання відстрочки. У разі відмови виноситься письмове рішення за формою 7, яке може бути оскаржене в судовому порядку.
    Адвокатка наголосила, що до ухвалення рішення військовозобов’язаних не мають права направляти на медичний огляд ВЛК та не вони не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період.
    Комісія вивчає заяву та документи, оцінює законність підстав для надання відстрочки, за потреби готує запити до відповідних органів державної влади для отримання інформації, що підтверджує право заявника на відстрочку, або використовує інформацію з публічних електронних реєстрів.
    Комісія зобов’язана розглянути отримані на розгляд заяву та документи, що підтверджують право на відстрочку, протягом 7 днів з дати надходження, але не пізніше ніж протягом наступного дня від дати отримання інформації на запити до органів державної влади.
    Після винесення рішення про надання відстрочки, особі надають довідку про отриману відстрочку, а також направлять на ВЛК. Після виконання всіх вимог правил військового обліку, особі мають видати військово-обліковий документ.

  14. знаю Юрка все життя разом вчились разом проводили вільний час Юрко з порядної сімї в школі навчався добре а читав і читає зараз ну дуже багато тому і проскакують в нього такі словечка як “Аристарх”. ну а те що розпився то це його особистий вибір засуджувати його за це не буду. думаю хто знає з місцевих жителів сім’ї Конаревих та Дюкаревих мене розуміють. в кожного своя доля. Юра добра людина п’янка його таким зробила.

      1. тобі хоча б половину Юркового розуму ти би дійшов би до іншої моралі цієї басні.

  15. Вже звідси бачу, як бідного Юру кинуть: спочатку в тцк йому випишуть штраф, він буде не в змозі його оплатити, потім арешт на майно, з хати вигонять, а бедненький Муггат Брихунідзе ( інвалід всіх війн, яки виникали на континенті) під шумок прибере хату для себе, всё ж таки ближче до центру, а то з Добровольського до шл@х добиратися далеченько🤣

  16. Где Полицейский? Где удостоверение? Где полномочия? Где распоряжение коменданта? Почему авто на белых номерах?
    Мурат Вы проверяли “повноваження” или опасненько?

  17. Где Полицейский? Где удостоверение? Где полномочия? Где распоряжение коменданта? Почему авто на белых номерах?
    Мурат Вы проверяли “повноваження” или опасненько?

  18. Мурад скільки справка про інвалідність коштувала? Треба тобі пройти перекомісію, може все само загаїлось. Та ти вже зможеш з татком виконати свій долг…

  19. Два бугая вчепилися до алкаша.два бугая не хоче іти на убой а посилають козла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.