ЧАСТИНА IV: ЮРІЙ КОНАРЕВ ЗНОВУ П’ЯНИЙ ЗА КЕРМОМ МОПЕДА

Кількість переглядів 3548

20 листопада 2021 року поліціантам відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (смт Овідіополь) знову попався мешканець смт Овідіополь Юрій Конарев і знову п1яний за кермом.

На Юрія був складений черговий адміністративний протокол по ст. 130 КУпАП. Від проходження медичного огляду Конарев Ю.М. відмовився та визнав факт його алкогольного сп’яніння.

Подробиці спілкування з «бухим» Юрієм Конаревим дивиться у відео сюжеті. Мопед Suzuki, яким Юрій користувався буде доставлений на штраф майданчик.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

61 thoughts on “ЧАСТИНА IV: ЮРІЙ КОНАРЕВ ЗНОВУ П’ЯНИЙ ЗА КЕРМОМ МОПЕДА

  1. Могучая новость! Ждем ее в воскресном выпуске CNN 🙂

    1. Дейстительно, лучше возле ментовки обращали бы внимание,что,по вечерам,малолетние сопляки на мопедах вытворяют,а то у них под носом и этого они не видят.

  2. Долгожданное продолжения сериала. Ждём новых серий. Видео с регистратора полиции нет? Интересно катил или был за рулём.

  3. Виноват конечно,а вот ментам обзывать и говорить на колени ему стать это что ещё такое?
    Если мент, то что уже царь и бог?

  4. Обращали бы внимание,что,по вечерам,малолетние сопляки на мопедах вытворяют,а то у них под носом и этого они не видят. А вот у нормальных ребят забрали, под предлогом “А вы знаете, что в Овидиополе мопеды воруют”. Самое главное до сих пор не вернули!!! Кто вор???

  5. Аварийной ситуации не было, стоянки рядом тоже не было, никому не мешал, не пьяный просто ехал человек на работу. Приглянулся мопед???

  6. Юра катил мопед депутата Коли Соручана – это интересно даже очень. Интересен и тот факт, что мент заставлял его становится на колени. Мент по ходу тоже с “приветом”. Вот так и живет Овидиопольская ОТГ, такие у неё будни. Ничего интересного нет.

  7. Юра призупинить випивати. Почне збирати кошти на наступний мопед.

  8. Пусть полиция вернет ему старый мопед- это его транспорт.

  9. Юрец меняет мопеды как перчятки !)) Вредные полицейские некак не уймуца заберать их ))) а он скоро всю штраф плошчядку забйот хламом ! ))

  10. Борма Роман самый главный взяточник Овидиополя
    Это старый гаишник!

      1. Очень много уже забрали мопедов незаконно в Овидиополе более 100 мопедов. Увезли на 6 км на штрафплощадку. За услуги эвакуатора требуют 2000грн за каждый мопед ну и плюс штраф и общая сума, чтобы вернуть выходит почти 4000 грн. А у кого нет денег, чтобы все это оплатить, просто говорят пишите отказ от мопеда. Мы его продадим, чтобы компенсировать услуги эвакуатора! Какие нафик услуги, кто просил о этом? Незаконно забрали и все- это воровство с целью наживы. И кстати на фейсбуке до апреля-мая продавали запчасти от мопедов, только как начались расследования прекратили продавать. Откуда запчасти? И где гарантия, что те мопеды, что на штрафплощадке еще живы? Согласно каких договоров это осущесвлялось? По закону забирают тот транспорт, который мешает проезду и СООБЩАЮТ владельцу об этом в кратчайшие сроки, а тут прямой грабеж. Уже более 2 лет про состояние мопедов нет никакой вести.

        1. Ну во-первых, нужно понимать, что ВЗЯТКА, это неправомерная выгода. Если вас говорят оплатить услуги, это правомерная выгода.
          Во-вторых, если вы считаете, что у вас что-то забрали незаконно, вам прямая дорога в суд. Писанина ту в комментариях вашу проблему не решит.

          1. У нас, если гаврят обращайтесь в суд,это значит идите нах@й.

              1. Гарне відео.
                Можна його показати у суді по справі Ромчанідза-терпіли як наочний приклад того, який він насправді є журналіст.

              2. Чекаю у суді тебе!
                Ось найближчі засідання:
                14.12.2021 о 14:00 суддя Ганзій, справа Буценко, Буценко, Кравченко
                17.12.2021 о 10:00 суддя Бочаров, справа Тренін, Культенко

              3. Тебе побили справедливо у 2020 році саме за поширення брехні у суді після приведення тебе до присяги. Орєхов не керував автомобілем у стані сп’яніння, тебе з синочком викликали у поле копи після того, як у них виник умисел на заволодіння “євробляхою”, де сиділи Орєхов з його пасинком, але ти у суді під присягою засвідчив, що, знаходячись у хаті, ти бачив, як Орєхов керував автомобілем. Ти – лжесвідок, кривоприсяжник у справі Дмитра Орєхова.

                Ти не брав інтерв’ю у тих, хто тебе побив, а тому для них ти “журналістом” став лише після порушення кримінального провадження за фактом нападу на тебе.

                Я подивлюсь і послухаю, як твої справи у судах закінчаться виправдувальними вироками.

                Хто тебе і за що кривдив (бив, ґвалтував тощо) до 2020 року, мене не цікавить.

      1. Не знаю кто такой Максюта но Швец оформлял у меня ДТП где я был виновен парень мне помог все ясно объяснил и в общении был адекватен!

  11. Обратите внимание на мопедистов малолеток, которые експлуатируют транспортные средства без освещения, и даже без световозвращателей!

  12. Забирали мопеды не у малолеток, а у рабочих и инвалидов. Малолетки не имеют денег, какой с них навар?

  13. В Овидиополе можно ездить пьяным.тут все свои,отмажут.мое село мои правила.

  14. В Овидиополе можно ездить пьяным.тут все свои.отмажут.Мое село мои правила.

    1. Почему трезвых и нормальных не отмазывают?

  15. Да .А если ты еще водитель маршрутки, то за тебя попросят хорошие люди.и все будет ок.

  16. Стаття 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення:
    Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного
    Катити мопед теж є керування транспортним засобом! Якщо Юрій котив мопед, тримаючи його за кермо та направляючи у потрібний напрямок, то він ним керував!

    1. Полиция, когда будут опубливаны списки, угнанных мопедов на штрафплощадку в 2020 году, и чьи уже возвращены? В каком состоянии они сейчас? Роман, очень просим сделайте репортаж и покажите воочию. По закону забирают тот транспорт, который мешает проезду и СООБЩАЮТ владельцу об этом в кратчайшие сроки. А эти мопеды не мешали дорожному движению и забрали их незаконно!!!

      1. Щас Варшик напишет – Приходите в студию и расскажите

        1. Коментарий больше относится к полиции, чем к Варшанидзе. Они затеяли историю с мопедами, пускай ответят всем людям.

    2. Ты дебил? )) по твоим понятиям в сторону перекрестка нельзя смотреть переходу или в сторону дороги вообще?)) а то по твоим понятиям можно и нарушителем стать!!??))

  17. Визначення терміну “керуванняя транспортним засобом” було наведено в п. 27 Пленуму ВСУ від 23.12.2005 № 14 «Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті», за яким керування транспортним засобом – виконання функцій водія під час руху такого засобу або інструктора-водія під час навчання учнів-водіїв, незалежно від того, керує особа транспортним засобом, який рухається своїм ходом чи за допомогою буксирування.
    Крім того, в рішенні №404/4467/16-а від 20.02.19 ВС/КАС зазначив, що «само по собі керування транспортним засобом розуміється, як технічна дія водія з метою приведення транспортного засобу в рух, зворушення з місця і, як наслідок, переміщення транспортного засобу в просторі. Експлуатація транспортного засобу передбачає використання цього транспортного засобу за призначенням, тобто з метою керування.
    Таким чином, керування транспортним засобом – це умисне виконання особою функцій водія шляхом вчинення технічних дій для приведення транспортного засобу в рух та зворушення з місця, а під час руху – для зміни напрямку руху та/чи швидкості транспортного засобу.
    Юрій саме керував транспортним засобом! Він вчинив технічні дії для приведення мопеду в рух та зворушення з місця, та ще і під час руху він за допомогою своїх рук змінював напрямок руху та/чи швидкость мопеду.

    1. Юрій вчиняв фізичні дії, А не технічні

    2. Юра находился вне транспортного средства.

  18. Юра Романа без работы не оставит. Каждый год новая серия.

  19. А вот теперь положение из Правил, касающееся определения пешехода:

    «Пешеход» — лицо, находящееся вне транспортного средства на дороге и не производящее на ней работу. К пешеходам приравниваются лица, передвигающиеся в инвалидных колясках без двигателя, ведущие велосипед, мопед, мотоцикл, везущие санки, тележку, детскую или инвалидную коляску.

    Ошибка в толковании здесь возникает из-за слова «ведущие». Потому что в разговорной речи мы привыкли его использовать в первую очередь в смысле «управляющие», например, «ведущие автомобиль». Но в данном случае уточняющее определение находится в первом предложении: лицо должно находиться вне транспортного средства. То есть, пешеходом вы будете являться только в том случае, если находясь рядом со скутером катите (=ведёте) скутер за руль, переступая по дороге ногами.

  20. Пьяный не пьяный, а Правила Дорожного движения он в некоторой части знает, в отличии от других. Получается, что мопед он должен доставить домой по воздуху? Если он катил мопед по дороге переступая ногами, то он прав. Пить конечно не желательно.

    1. Весь Овидиополь знает, что Конорев вообще трезвый не ездит.

  21. Варшанидзе с полицией заодно. И те, и другие получают определённую выгоду от взаимодействия друг с другом. Определенно Варшанидзе не может быть свидетелем в этом деле, так как у него явно выраженное предвзятое отношение к Юрию.

    1. Ты совершенно не понимаешь разницу между свидетелем и понятым.

      1. Інструкції про порядок виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння: Огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу проводиться в присутності двох свідків

  22. Фізичні дії Юрій вчиняв до цього, коли пив оковиту 🙂

  23. Розкрию таємницю: Варшанідзе отримує прибуток від поліції. Він узагалі з усіх отримує дохід. Скільки можна терпіти?

  24. Юрка алкаш
    Борма взяточник
    Варшик продажный
    У нас вообще есть люди нормальные?

    1. Положение из Правил, касающееся определения пешехода: Отсюда вытеккает Если он катил мопед по дороге переступая ногами, то он прав. Пить конечно не желательно. ПРАВИЛА дорожного движения выше чем, какие либо подзаконные акты, сессии и т д.

      1. Розумним людям це відомо і ясно.

        У грудні 2019 року вночі до стоячого у полі біля вітряків між Овідіополем та Дальником автомобіля з єврореєстрацією підійшли два місцевих бєспрєдєльщіка у поліцейській формі, викликали туди ж евакуатор, Ромчанідзе, Мурадзе (схожого на Ромчанідзе як син на батька), трактор, сфабрикували “керування у стані сп’яніння”, трактором витягли на евакуатор “євробляху” і відвезли на штрафмайданчик.

        Чистий кримінал. Ромчанідзе в апеляційному суді як свідок під присягою засвідчив, що з Овідіополя він бачив, як у полі Орєхов (користувач “євробляхи”) керував автомобілем, а суддя просто йому повірив, бо судді для прийняття неправосудного рішення показів лжесвідка достатньо.

        Ромчанідзе глибоко помиляється, вважаючи вичерпаною ту ситуацію. Сміється найкраще той, хто сміється останнім.

        1. Орехов, тебя догнала твоя же КАРА. Ты был за рулем и ездил пьяный в тот день.
          Варшанидзе давал свидетельства, что я видел тебя сидящим за рулем автомобиля в поле, капот которого был теплый. В тот день был дождь и были свежие следы от автомобиля в поле.
          Ничего более Варшанидзе и его сын не свидетельствовали! Мы сказали правду!
          Дальше суд принимал решение и он его принял справедливо!
          За год до этой ситуации, ты сумел спрыгнуть с протокола по пьянке, когда тебя поймали в Черноморске и ты был пьяным за рулем, но апелляционный суд протокол отменил по техническим причинам – он был составлен на 20 мин позже положенного срока.
          Т.е. ты был пьяный за рулем, но полицейские допустили техническую ошибку в протоколе и суд посчитал этого достаточным для отмены его.
          Но ты продолжал пить за рулем и нашел таки тот момент, когда суд справедливо сделал свое дело.

          1. Я – не Орєхов.
            Мурадзе, ти розумний тому, що написав у поясненні поліції, що Орєхов керував автомобілем, хоча цього не бачив на власні очі.
            Ти розумний тому, що Романідзе збрехав під присягою, а ти його вигороджуєш, як підбрехувач.
            Ти розумний тому, що сам себе задокументував, коли провокував бійку з тверезими друзями і приятелями Орєхова у полі у присутності бєспрєдєльщиків.
            Ти розумний тому, що щиро віриш в ефективність поліції і те, що ти комусь потрібен, крім Романідзе і твоїх нахлібників.
            Ти розумний як юрист тому, що, будучи понятим, вважав себе свідком.
            Ти розумний тому, що брешеш під акаунтом Романідзе про його в апеляційному суді лжесвідчення (https://alternatyva.org/2020/04/18/nichni-perehony-oriekhova-pid-shafe-zavershylys-pozbavlenniam-prav-na-rik/).
            Ти такий розумний, що провокував по телефону калаглійського рибака на мордобій, і своє одержиш, а Романідзе є розумним, тому що під камеру він заявив, що це саме він, а не ти, вилаював по телефону рибака.
            Лише твій могутній розум дозволяє тобі стверджувати про те, що написане у постанові судді апеляційного суду по сфабрикованій у 2018 році справі щодо Орєхова відповідає змісту його апеляційної скарги, і сподіватися на те, що Орєхову не було чого іншого повідомити в апеляційній скарзі на постанову твого коханого Гандзія.
            Коли Романідзе били, йому не пояснювали за що саме тому, що він розумний і сам все знає.
            ***
            Мурадзе і Романідзе, ви такі розумні, що термін, який таку розумність характеризує, є нецензурним словом.

            Погугли, хто такі лжесвідки і чи мали вони у всіх без винятку країнах цивільні права, включаючи право на особисту недоторканність. Може, ще розумнішим станеш.

            1. Ты можешь иметь свое оценочное суждение по любому вопросу, в том числе и бредовое.
              Прекрати злиться, возьмись за ум и наведи порядок в совей жизни.
              И самое главное – перестань злоупотреблять алкоголем!!! Это пагубно влияет не твой мозг!!!

              1. Забув у тебе спитати про оціночні судження 🙂

                Єдине, що я позитивного бачу у твоїх діях і вибриках – відсутність прямого злого умислу, бо ти – розумний від народження і ним же залишаєшся.

                Що там з апеляцією по справі ІСРЗ на 1’700’000 гривень?

                Не хочеш попросити апеляційний суд при виборі і застосуванні норми права до спірних правовідносин врахувати висновки щодо застосування норм права, викладені у постанові Верховного Суду від 07.05.2020 у справі 757/32917/17-ц (провадження 61-4421св19), номер в ЄДРСР 89251350?

    2. Кроме Бормы есть еще его последователи, которые и привели к массовому забору мопедов в 2020 году.

  25. Посмотрите внимательно вилітий воршанідзе .брат

Comments are closed.