СПРАВА АЛЕКСЕЙЧУК: АДВОКАТ ФУСА ВЗЯВ ДРУГУ «ПАУЗУ»

Кількість переглядів 862

02 вересня 2024 року в Іллічівському міському судді Одеської області вчетверте не відбулось судове засідання по справі, яке стосується корупції та «відкатів» у стосунках між колишньою керівницею освіти Чорноморської міської ради АЛЕКСЕЙЧУК Лілією Олексіївною та директором ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» ФУСОМ Дмитром Олександровичем.

Цього разу адвокат обвинуваченого Дмитра ФУСАОлександр МАКОВЕЦЬКИЙ, який уклав угоду з ФУСОМ Д. О. ще 31.07.2024 року та якому на попередньому засіданні був даний місяць на ознайомлення з матеріалами справи, знову заявив клопотання про відкладання справи. Цього разу адвокату необхідний час для ознайомлення з матеріалами, які знаходять у суді, а ні у сторони обвинувачення.

Справу № 501/4700/23 відклали на 11 годину 18.09.2024 року.

Нагадаю, що за версією сторони обвинувачення, Лілія АЛЕКСЕЙЧУК, будучи службовою особою, вчинила корупційний злочин, а саме одержала неправомірну вигоду від директора ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» код ЄДРПОУ 42773807 Дмитра ФУСА, у вигляді «відкату» у сумі понад 100 тис. грн, що є 10% від вартості оплачених з бюджету Чорноморської міської ради виконаних робіт ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» на загальну суму 1’055’634 грн.

Продовжуємо спостерігати за справою.

Ще матеріали на тему:

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СПРАВА АЛЕКСЕЙЧУК: АДВОКАТ ФУСА ВЗЯВ ДРУГУ «ПАУЗУ»

  1. Як жаль не ознайомились з справою. Все місто знає вже що і як. Хай спитають простих співробітників управління освіти, йому розкажуть що там і як!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.