ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА: ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ XLVII СЕСІЇ

Кількість переглядів 1203

20 вересня 2024 року відбулось Одеського району Одеської області.

На сесії були присутні 14 депутатів та Овідіопольський селищний голова САВЕЛЬЄВА Л. І.

До порядку денного було внесено 36 питань, з яких 2 питання було знято з голосування та 6 питань не набрали необхідній кількості голосів та не були прийняті.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2023 року № 1375-VIII «Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунальних підприємств Овідіопольської селищної ради в галузі житлово-комунального господарства на 2024 рік»
  2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 14 грудня 2022 року № 961-VIII «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Овідіопольської територіальної громади на 2023-2025 роки»
  3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 05 лютого 2021 року № 78-VIII «Про затвердження селищної цільової програми соціальної підтримки населення на 2021-2025 роки «Соціальний захист населення в Овідіопольській громаді»
  4. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2023 року № 1380-VIII «Про місцевий бюджет Овідіопольської селищної територіальної громади на 2024 рік»
  5. Про внесення змін до рішення селищної ради від 14 грудня 2020 року № 6-VIII «Про утворення постійних комісій селищної ради»
  6. Про затвердження Положення КУ «Центр надання соціальних послуг» Овідіопольської селищної ради у новій редакції
  7. Про затвердження структури та загальної чисельності Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Овідіопольської селищної ради в новій редакції
  8. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Овідіопольської селищної ради
  9. Про затвердження умов оренди майна та оголошення про передачу в оренду шляхом проведення електронного аукціону майна комунальної власності Овідіопольської селищної ради НЕПРИЙНЯТИЙ
  10. Про внесення змін до договору оренди землі від 31 серпня 2005 року укладеного між Овідіопольською районною державною адміністрацією Одеської області та громадянином України Кулішем О. Ф.
  11. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 01. 10. 2010 р. укладеного між Овідіопольською селищною радою Одеського району Одеської області та Селянським (фермерським) господарством «ВІСТА»
  12. Про скасування рішення селищної ради від 09. 06. 2020 року № 1330-VІІ «Про безоплатну передачу у власність громадянці України Просевич В. С. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  13. Про проведення інвентаризації земель Овідіопольської селищної ради шляхом розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для розміщення та обслуговування нежитлової будівлі з господарськими будівлями та спорудами в селищі Овідіополь Одеського району Одеської області
  14. Про надання громадянину України Беці М. П. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення садівництва
  15. Про надання громадянці України Дуль С. М. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  16. ЗНЯТИЙ
  17. Про надання громадянці України Лазарєвій Т. Б. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення для ведення особистого селянського господарства
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років РАЙОННОМУ РИБОЛОВЕЦЬКОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ – ОДЕСЬКИЙ РАЙРИБКООП для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі (магазин № 3)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) РАЙОННОМУ РИБОЛОВЕЦЬКОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ – ОДЕСЬКИЙ РАЙРИБКООП
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Овідіопольській селищній раді Одеського району Одеської області для будівництва (буріння) водозабірної свердловини та здійснення державної реєстрації права комунальної власності Овідіопольської селищної ради (Братів Пироженків)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Овідіопольській селищній раді Одеського району Одеської області для будівництва (буріння) водозабірної свердловини та здійснення державної реєстрації права комунальної власності Овідіопольської селищної ради (Степова)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Овідіопольській селищній раді (ліцей вул. Лесі Українки, 111) НЕПРИЙНЯТИЙ
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Овідіопольській селищній раді (початкова школа ліцей вул. Портова, 27) НЕПРИЙНЯТИЙ
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Овідіопольській селищній раді (методичний кабінет вул. Т. Шевченка, 304) НЕПРИЙНЯТИЙ
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Овідіопольської селищної ради (адмінбудинок відділу освіти вул. Миру,19) НЕПРИЙНЯТИЙ
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель житлової та громадської забудови комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги Овідіопольській селищній раді (поліклінічне відділення вул. Вертелецького, 24) НЕПРИЙНЯТИЙ
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Абабіну В. В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Гуртовій Л. Г. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Заволоці М. О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Куцу Д. П. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  31. ЗНЯТИЙ
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Недіній Л. О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Яковлевій Л. С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Волковій В. М. для індивідуального садівництва
  35. Про надання громадянці України Гриценко М. П. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Паршенку А. В, для ведення особистого селянського господарства

Наприкінці пленарного засідання було розглянуто звернення громадян та обговорена проблема:

  • ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН. Зупинки громадського транспорту в Овідіополі по вул. Євгена Колісниченка
  • ПРОБЛЕМА. КП «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ» наклало штраф на КП «ВОДОПОСТАЧ» у сумі 1 млн 200 тис грн за перевищення норм забруднення у стічних водах.

Ще матеріали на тему XLVII сесії Овідіопольської селищної ради:

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА: ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ XLVII СЕСІЇ

  1. Савельєва шукає спеціаліста, який буде займатись інформаційними та цифравізаційними питаннями. Об’яву написала у себе на каналі. Пропоную Варшанідзе. Він збирає цю інформацію вже. Тепер за це буде й ще і отримувати гроші від селищної ради. Про Савельєву буде писати добри новини. В громаді стане тихише.

    1. Це пітушина посада створена щоб в кращому світі виставляти крадіїв, хабарників та ту сволоту яка доводить до краху нашу неньку Україну, бажають щоб їх обожествляли, облизували. Хлопці в окопах а вони доводять до ручки.

    2. А ви знаєте що Савєльєва зверталася до поліції щоб заарештували коментаторів альтернатива.орг а Варшанідзе без постанови суду відав ip адреси поліції ?

      1. а ви знаєте, що ІР-адреси є власністю операторів а не користувачів та не являються особистими даними !
        до того ж для поліції ті дані не дуже багато значили так як для виявлення інтернет-зловживань поліціє буде звертатись до провайдерів, а там в свою чергу треба буде рішення суду.

      2. Всі оператори та власники сайтів надають IP адреса на вимогу правоохорнців. Нагадати вам нещодавну заяву Дурова з приводу Телеграм? ІР-адреси ні є персональними даними, до того ж ІР-адреси привласюється роутеру через який виконаний вхід в Інтернет та по ньому дуже важко встановити особу, особливо якщо до цього роутера одначасно під’єднані декілька користувачив.
        Ті ІР-адреси нічого поліції не дали, жодна особа не була встановлена. Тим пачи, що переважна більшість людей використовують VPN, який взагалі унеможливлює встановити не тільки особу, а ще й місце приєднання до Інтернета.

        1. Чула що шукали хто визначить адреси коментаторів не тільки про Савєльєву а інших блатних Овідіополя та їх “наказати”. Прицедент видачі ip є. Отже робимо висновок: користуйтеся “одноразовими” мобільними телефонами та номерами якими ви не користуєтесь в повсякденному житті, до яких вас не прив’язати, VPN, Tor браузер вам допоможуть. Не дайте вас зробити слухняними рабами.

        2. Осел отключи сбор ip адресов комментаторов, движок твоего сайта word press это позволяет сделать. А не чеши тут х…ню.

          1. Відповідь була надана у рамках кримінального провадження, зареєстрованого по заяві Овідіопольської селищної ради. Лідія Іванівна дуже “жадала крові”.

  2. Про бюрократію

    Притча про щасливу Мураху

    Жила-була щаслива Мураха. І вона дуже любила працювати.

    Щодня, рано-вранці починала роботу весела й щаслива Мурашка. Була в неї хороша продуктивність і була вона веселою та щасливою.

    Якось пролітав повз Джміль. Подивився на веселу та щасливу Мураху і вирішив, що Мураха не може працювати сама по собі, і тому Джміль створив фірму, а себе призначив генеральним директором.

    А щаслива Мураха продовжувала працювати.
    І діяльність фірми була успішною, але…
    Вирішив генеральний директор фірми Джміль, що хтось має контролювати роботу Мурахи. Так було створено посаду наглядача і найнято Жука-Гнойовика.

    А щаслива Мураха продовжувала працювати.
    Найголовнішою турботою Жука-Гнойовика було організовувати роботу Мурахи. І змусив він Мурашку складати звіти про щоденну роботу.

    А щаслива Мураха працювала й складала щоденні звіти.

    Незабаром знадобилася посада секретаря, який би допоміг Жуку-Гнойовику в читанні та реєстрації звітів Мурахи.

    Тому найняли Павучиху, яка класифікувала документи та відповідала на телефонні дзвінки.

    А щаслива Мураха працювала, працювала, працювала…

    Джміль був дуже задоволений звітами Жука-Гнойовика і дав запит на додаткові звіти, прогнози та розрахунки різних показників.
    З’явилася необхідність найняти Таргана як помічника Жука-Гнойовика.

    …А також купити комп’ютер та кольоровий принтер.

    Незабаром продуктивна і щаслива Мураха почала скаржитися на всі звіти, які мала надавати. І ставала менш веселою…
    Генеральний директор Джміль зрозумів, що необхідно вживати заходів.

    У результаті на місці, де працювала продуктивна і поки що весела Мураха, було створено Департамент.

    На посаду керівника Департаменту було призначено Коника-Стрибунця. Він спорудив собі сучасний кабінет та обладнав його відповідним чином.

    Новому керівнику Департаменту знадобився асистент, який допоміг би йому в підготовці стратегічних планів та складанні бюджету Департаменту, в якому працювала продуктивна і все ще весела Мураха.

    Але Мураха вже не співала, як раніше, і ставала дратівливішою.

    Якось генеральний директор Джміль, подивившись на цифри, зрозумів, що Департамент, де працює Мураха, не є вже таким же рентабельним як раніше.

    Подумавши, Джміль вирішив найняти як консультанта Сову, для проведення діагностики фірми.

    Сова просиділа три місяці у фірмі і після вивчення стану справ видала висновок: “У Департаменті занадто багато персоналу!”

    Дослухавшись поради консультанта, провели скорочення чисельності персоналу. Мураха виявилася першою в списку, тому що останнім часом була всім незадоволена.

    P.S. Але на цьому історія не закінчилася, бо як кажуть:
    “Якщо кінець сумний – то значить це ще не кінець!”

    Після того як Мураху скоротили і більше нікому було працювати – компанія занепала.

    А Мураха почала все знову.

    Успіхів Мурасі у власній справі! 🐜

    Історія циклічна. Після одного етапу настає новий і так вічно по колу. Все розвивається то вгору, або ж деградує вниз.

    Розвиток ➡️ Пік ➡️ Рецесія ➡️ Депресія ➡️ Розвиток

    Головне щоб “Золота ера” для Мурахи тривала довше, ніж інші періоди.

    1. ПРО ФЕЙКІ !!!
      Не зовсім зрозуміло, як Мураха опинилась у фірмі Джміля? Ну створив Джміль фірму, і що? Мураха тут до чого? Вона ж працювала сама на себе. Навіщо їй працювати у Джміля?

  3. Кто вообще н@хер выбирал Колесник, Бурдейного клоуна этого и прочий мусор? Вообще еб@нулсь

  4. Питання – несправностей світлофорів, я так розумію, нікому не цікаво. Будемо якось вирішувати це питання своїми силами. Ще є час

    1. Та ви що, то вони так висять по ХУУЗЯЙСЬКі
      Щоб зрозуміти яким кольором горить світлофор треба знизу подивитися. І зауважте це все біля школи.
      ЖАХ.
      Звичайно це не квіти знімати та виставляти в тік ток

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.