ОВІДІОПОЛЬ: НАЇЗД НА ДИТИНУ

Кількість переглядів 2826

30 вересня 2024 року водій автомобіля TOYOTA рухаючись в Овідіополі по вул. Т. Шевченка на перехресті з вул. Кудрявцева наїхав на дитину.

В результаті ДТП дитина доставлена до Овідіопольської лікарні. Попередньо, дитина отримала легкі тілесні ушкодження, але дослідження ще продовжуються, дитину розмістять у дитячому відділенні.

Автомобіль TOYOTA COROLLA VERSO, д.н.з. ВН5242ТК (VIN code NMTER16R10R035097), 2004 року випуску.

На місці працюють поліціанти. Вирішується питання реєстрації пригоди до ЄРДР.

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

20 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: НАЇЗД НА ДИТИНУ

  1. Виноваты родители которые не научили ребенка правилам дорожного движения

  2. Ну вот, от сбитых котов и собак недоумки перешли к детям. По хорошему, его конечно надо нормально наказать и оштрафовать. Только это работает в отношении ушлепков.

    1. Зачем его штрафовать? Откуда у ребенка деньги? А наказать так родители итак ребенку ремня пропишут

  3. Это не водитель виноват,а родители этого ребёнка,не научили как надо себя вести на дороге.Постой 2 минутки,тнбе же легче остановиться,чем машине.

  4. Дети видят что родители бегут на красный свет,что могут перебегать дорогу где хотят,а потом и сами это делают!!научите детей переходить правильно дорогу!!!

  5. Рома еще раз напоминаю, ты пидoрас!
    Ребенка сбили в Овидиополе прехал снял!
    Ребенка сбили в Большой долине – забил xyй!

    Пострадавшему ребенку скорейшего выздоровления, родителям сил и терпения.

    1. справедливий раз ти узнал за дтп в большой почему не приехал не взял рому і не отвез на дтп.

        1. ні не баришня він один і не вспіває а того разу його авто було на сто. тому ти підо.ас а не він ( це в цьому випадку).

  6. звісно винуватиць ДИТИНА люди ви себе чуєте цеж ДИТИНА який спрос з дитини а ось водій повинен передбачити що дитина побіжить.передбачити так сказано в пдр.

    1. Купили дітям телефони, і діти їдуть та грають в ігри і не дивляться на дорогу. А чому грають бо батьки не дозволють богато грати і примушують робити уроки.

      Ніхто не знімає відповідальності з водія та не намагається його відбілити, але просте питання навіщо людині ці величезні прроблеми, і нормальна людина навмисно не збила би дитину

      1. якщо водій не хоче мати проблем (як ви пишете)то він має передбачити дії дитини на дорогі сказано в пдр. а за навмисність тут нехто не говорить говорять за не уважність(може і водій розмовляв по телефону).

  7. Почему где остановка маршрутки нет перехода человек вышел с маршрутки и чтобы перейти дорогу ему ещё надо искать переход и возвращаться в центр чтобы перейти дорогу?0

  8. Вопрос, там останавливается школьный автобус, почему нет указателя ДЕТИ как возле школы.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.