ДЕПУТАТ СИНІГОВЕЦЬ/КП «ЖКП «ТАЇРОВЕ». 2:0 НА КОРИСТЬ ДЕПУТАТА.

Кількість переглядів 3252

Намагання депутата Таїровської селищної ради Володимира Синіговця отримати інформацію про заробітну платню керівного складу КП «ЖКП «Таїрове» завершилось черговим рішення суду, яким задоволені вимоги Володимира Івановича у повному обсязі.

Рішенням від 05 січня 2024 року Одеського окружного адміністративного суду по справі № 420/34060/23 постанова Овідіопольського відділу виконавчої служби визнані протиправними та скасовані.

Юристи Володимира Синіговця у черговий раз показали свій професіоналізм, взявши за основу практику Верховного суду України, оскаржили неправомірну постанову виконавця Овідіопольського відділу державної виконавчої служби та постанову його начальника за результатами перевірки законності виконавчого провадження.

Це означає, що й директор КП «ЖКП «Таїрове» Олег Буравльов, й посадові Овідіопольського відділу виконавчої служби скоїли злочин, коли не виконали рішення суду, яким було зобов’язано надати інформацію.

У зв’язку з цим директору комунального підприємства Олегу Буравльову все ж таки доведеться надати повну інформацію про заробітну платню всього керівного складу КП «ЖКП «Таїрове».

Дуже позитивним є сприяння судами захисту законних інтересів громадян. Будем сподіватись, що директор КП «ЖКП «Таїрове» Олег Буравльов, колишній голова Таїровської виборчої комісії, за якого громада не працювала майже два роки, буде звільнений з займаної посади за невиконання рішення суду та ігнорування прав громадян.

ДИРЕКТОР КП «ЖКП «ТАЇРОВЕ» ОЛЕГ БУРАВЛЬОВ НЕ ВИКОНАВ РІШЕННЯ СУДУ

Ще матеріали на тему:

ДИРЕКТОР КП «ЖКП «ТАЇРОВЕ» ОЛЕГ БУРАВЛЬОВ НЕ ВИКОНАВ РІШЕННЯ СУДУ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

1 thought on “ДЕПУТАТ СИНІГОВЕЦЬ/КП «ЖКП «ТАЇРОВЕ». 2:0 НА КОРИСТЬ ДЕПУТАТА.

  1. Принижувати та знущатися із жінок-типова поведіночка пассива. Такий він-Синя Говець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.