ВІДБУЛОСЬ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ЗА ОБВИНУВАЧЕННЯМ ПАВЛОВА ОЛЕКСАНДРА МИХАЙЛОВИЧА

Кількість переглядів 564

08 серпня 2017 року в Овідіопольському районному суді Одеської області прошло судове засідання по справі №509/1204/17 на якому розглядались матеріали кримінального провадження №12017160380000124 за обвинуваченням Павлова Олександра Михайловича, 1984 р.н., у скоєні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого Павлова Дениса Вікторовича.

Судове засідання пройшло за участю головуючого суді Кочко В.К., секретаря Савченко, прокурора Тимошевського, захисника потерпілої адвоката Пушкаренко, захисника обвинуваченого адвоката Загорнюка.

До суду з’явились потерпіла Любов Мартинюк, мати загиблого Дениса Павлова, обвинувачений Олександр Павлов, родичи, громадськість та журналісти.

Захисник потерпілої, з метою забезпечення цивільного позову в рамках кримінального провадження, заявив клопотання на відшкодування матеріальної (у сумі 6’105 грн.) та моральної (у сумі 200’000 грн.) школи, накласти арешт на майно, яке належить особисто обвинуваченому. Потерпіла підтримала клопотання, прокурор заявив «на розсуд суду«, обвинувачений і його адвокат заперечували проти задоволення. Суд, порадившись на місці, задовольнив клопотання і наклав арешт на ? земельної ділянки і ? житлового будинку, розташованого за адресою: вул.Садова,97 в с.Новоградківка, Овідіопольського району, Одеської області.

Більше клопотань заявлено не було, тому був заслуханий обвинувальний акт прокуратури (на відео 3?35? — 7?54?). Обвинувачений Павлов свою вину у скоєні злочину не визнав, але виявив побажання надавати покази по справі.

За тих обставин, що Павлов вину та цивільний позов не признав, прокурор запропонував визначити загальний порядок дослідження всіх доказів по справі:

  • допит свідків
  • допит потерпілої
  • допит обвинуваченої
  • дослідження письмових доказів по справі, характеризующих даних обвинуваченого

Суд, порадившись на місці, задовольнив загальний порядок дослідження доказів та об’явив перерву по справі до 15 години 29 серпня 2017 року.

Ще матеріали по справі:

РОМАН ВАРШАНІДЗЕ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0