В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ СУДІ ПРОДОВЖИВСЯ РОЗГЛЯД СПРАВИ ЗА ЗВИНУВАЧЕННЯМ КОЛИШНЬОГО ДИРЕКТОРА ПАЛАЦУ СПОРТУ В ОТРИМАННІ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ

Кількість переглядів 408

06 лютого 2018 року Овідіопольським районним судом Одеської області продовжився розгляд кримінального провадження по обвинуваченню колишнього директора комунального підприємства «Палац спорту», депутата Овідіопольської селищної ради Проскуровського В.П. в отриманні неправомірної вигоди.

На засідання з’явились двоє свідків по справі, яких суд допитав (дивиться відео).

В цілому, на наш погляд, свідки підтвердили події, які відбувались 27 березня 2017 року в КП «Палац спорту», коли, за версію звинувачення, Володимир Проскуровський вимагав та отримав неправомірну вигоду у сумі 200 доларів США від директора ТОВ «Голд Грейн» за укладання договору оренди нежитлового приміщення №13 від 27.03.2017 року для розміщення платіжних терміналів в Палаці спорту.

На наступному засіданні планується заслухати покази головного свідка: директора ТОВ «Голд Грейн» Лисенко Павло Станіславовича, після чого перейдуть до письмових та інших доказів по справі.

Головуючий по справі суддя Кириченко П.Л. призначив відразу дві дати для розгляду справи: 02 квітня на 15:30 та 19 квітня на 14:00.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0