ІЛЛІЧІВСЬКИЙ СУД ВЖЕ ВІДКРИТО САБОТУЄ РОЗГЛЯД ВАЖЛИВОЇ СПРАВИ

Кількість переглядів 2047

23 вересня 2020 року журналісти «Альтернатива.орг» сумісно з Народним бюро розслідувань знову побували у м. Чорноморськ в Іллічівському міському суді Одеської області з метою дізнатись стан розгляду так званої «справи депутата Юрія Нікітінського».

Нагадаю, що кримінального провадження №42016160500000094 було зареєстроване ще 17.02.2016 року за ч.3 ст.191, ч.5 ст.191 КК України. 26.04.2018 року Ухвалою Апеляційного суду Одеської області визначено, що обвинувальний акт за цим кримінальним провадженням буде розглядати Іллічівський міський суд Одеської області.

З того часу (а пройшло вже майже 2,5 роки) інформації про жодне судове засідання в Іллічівському міському суді Одеської області на сайті Судової влади немає. У травні 2020 року ми намагались дізнатись у суді про хід справи:

НАВІЩО ІЛЛІЧІВСЬКИЙ СУД ПРИХОВАВ СПРАВУ ЮРІЯ НІКІТІНСЬКОГО?

Того разу голова суду Семенов О.А. та головуючий на цьому процесі запевнив нас, що виною не розгляду справи – карантин.

Наступного разу, 18 вересня, вже секретар судді Семенова О.А. повідомила нам, що винні прокурорі, які проходять переатестацію:

ІЛЛІЧІВСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄ ХОВАТИ СПРАВУ НІКІТІНСЬКОГО

І ось, 23 вересня ми знову прийшли до Іллічівського міського суду і дізнаємось про несподіванку: секретар судді Семенова О.А. несподівано ЗВІЛЬНИЛАСЬ.

Після цього відвідування суду (подробиці дивиться у відео сюжеті) стало абсолютно зрозуміло: Іллічівський міський суд Одеської області навмисно ховає важливу справу про шахрайські дії з бюджетними коштами і це вже кримінальний злочин. Ціла група осіб на чолі з депутатом Овідіопольської районної ради Юрієм Нікітінським, начальником УСЗН Овідіопольської РДА Олександром Рябоконем та іншими особами тривалий час незаконним образом нараховували а потім і привласнювали кошти, які були призначенні для виплат соціально незахищеним верстам населення, проте Іллічівський суд взяв на озброєння «поховати» всі старання правоохоронців, які збирали матеріали, проводили негласні слідчо-розшукові дії та формували доказову базу.

Постараємось завадити таким діям судді Семенова О.А. та інших, хто до цього причетний. Журналісти «Альтернатива.орг» та Народне бюро розслідувань будуть звертатись до Державного бюро розслідувань з метою відкриття кримінального провадження по цим злочинним діям.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе, Володимир Букач, Андрій Хлопчик
НБР, АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “ІЛЛІЧІВСЬКИЙ СУД ВЖЕ ВІДКРИТО САБОТУЄ РОЗГЛЯД ВАЖЛИВОЇ СПРАВИ

  1. Давай, Ромик, мочи Никитоса! Отрабатывай свои бюджетные заказы, расчищай дорогу к власти от одних проходимцев для других. Может до выборов и успеешь выполнить свои финансовые обязательства. Вот, только веры тебе нет от слова совсем. Не забывай об этом!

    1. Делом Никитинского я, как журналист, занимаюсь с 2016 года. “Не ищите черную кошку в тёмной комнате, тем более, когда ее там нет”!

  2. Как-то неубедительно это у тебя получается. Уж слишком “торчат уши” политических (читай – желающих дорваться до бюджетной кормушки) противников этого юного правонарушителя. Да и тебе как-то надо отрабатывать уже проеденные бюджетные деньги. А твое, с позволения, сказать “издание” как раз и очень для этого подходит. Это как пачка дрожжей, брошенная в общественное отхожее место под названием туалет типа “М-Ж”. Эффект одинаковый…

    1. Смешно читать, чеснослово. Блять подонок грабил детские деньги. Грабил давно и задолго до Варшанидзе. Ну зачем и вправду защищать этого подонка и крысенка Никитинского? Ну чеснслово! Очнитесь вы тупицы!

      1. Так, кто же его защищает? Просто местные пауки и паучки оказались в одной банке и хотят сожрать друг друга, не пользы для, а корысти ради.

      2. Так, может в этом собака то и порылась – “грабил до”, т.е. без журналюги?

  3. Есть продвижение по наркоторговле в Овидиополе ?

  4. Никитинский налоги начал платить?

  5. Как резуо Роман ВДРУГ вспомнил о деле Никитинского. Прямо перед выборами. Вот прямо невероятно, но факт.
    Никитиеский мразь, его никто не защищает, но и к Варшанидзе доверия нет. Слишком часто у него “власть меняется”, главное успеть в нужную сторону шапочку повернуть и карман подставить.

  6. К сожалению, Рома, Вы действительно три года не замечали дело Никитинского, пока он Вам помагал тролить председателя райадминистрации Литвинюка. Надеемся у Вас не будет больше резких провалов по этому вопиющему делу. Зло должно быть наказано.

  7. Э-э-э! Пааслушай, пэрэстан сэбе назват “журналистом”!

  8. Вован Чморшанидзе, сходи в Киевский суд Одессы и поинтересуйся деломиГраба и Гончарова, там поболее ущерб – 10 млн. Ущерб бюджету, 1400 госактов у них нашли, 43 мертвых душ… а, не слышал? Правдолюб заказной, давай сходи против Босса, шавка срукслизывающая!!!

  9. Никотоса боты зашевелились ))) Что обсорались??? Готовьте сухари Юрчику!!! Его в задницу там будет иметь вся зона!!!

  10. Вот смеху то будет когда этот Юрчик в выборах победит и всех нас поимеет!
    Тогда уже не локти кусать будем ,а голые сраки друг другу!🤦‍♂️🤦‍♂️

  11. а если победит Лукьянчук – буде и дальше жопу наркому лизать и его шефу ваське

  12. це пряме втручання в діяльність суду это раз, и второе-если ты не понимаешь ничего в судебной системе – не лезь, а тем более не давай комментариев, смотрится смешно, особенно секратерь уволилась после моего выступления……Рома, ты что, одел бороду Бога..

  13. Давите на Семенова. Он взял бабки и теперь отрабатывает их. Сука он.

  14. Эх Рябокрнь,ну играл в футбол,доставал мячи с сетки, всё ж хорошо было,нет,повёлся на лёгкие деньги и что теперь,как думаешь в зоне,мурчать или стирать?

Comments are closed.