ЧОГО ВАРТІ ПОНТИ З ПІДСИПКОЮ ДОРІГ. ЗВЕРНЕННЯ ДО НАРДЕПА ГУЛЯЄВА

Кількість переглядів 749

Ще 30 квітня 2018 року я писав про незрозумілий ремонт автодороги, якій в ті дні відбувався по автодорозі Т-1625 в селі Миколаївка Овідіопольського району. Як я і підозрював — цей ремонт виявився ПОНТАМИ.

Депутат районної ради Сергій Горбець, сільгосппідприємства якого працюють в селі Миколаївка Овідіопольського району, зробив підсипку жорствою з єдиною метою – надати можливість вантажівкам прямувати до його господарств. “Збиральна кампанія” закінчилася і жорства змилася разом з тими самими вантажівками.

Нашу критику підтримали місцеві мешканці, але не підтримав депутат Овідіопольської селищної ради Сергій Видра, який розгнівався на нашу критику у бік того ремонту доріг.

З “якого переляку” гнів був висловлений селищним депутатом Видрой, а ні районним депутатом Горобцем, залишається загадкою, але сьогодні 06 липня ми побачили звернення мешканки села Миколаївка Тетяни Мазур до Народного депутата України Василя Гуляєва.

Головний посил звернення – досі робити ремонти доріг з бюджетів вищих рівнів в селі Молодіжне, настав час звернутись до дороги обласного значення Т-1625 на ділянці, яка знаходиться в селі Миколаївка та Калаглія.

Сьогодні, ми проїхались цією ділянкою. Моє враження – це “справжнісіньке ПЕКЛО”. Як тут пересувається громадській транспорт взагалі не розумію.

Чекаємо на реакцію Народного депутата Гуляєва В.О., який 27 травня був присутній на Дні села Миколаївка та міг особисто переконатися в “якості” автошляху Т-1625 в селі.

Василь Олександрович, досі роздавати нагороди депутатам вашої партії, це вже ні “В ТРЕНДІ”. Доможіться з ремонтом автошляху Т-1625 на ділянці Надлиманське – Овідіополь – це буде дійна нагорода працьовитим мешканцям цих населених пунктів.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ЧОГО ВАРТІ ПОНТИ З ПІДСИПКОЮ ДОРІГ. ЗВЕРНЕННЯ ДО НАРДЕПА ГУЛЯЄВА

  1. Горобчиха помещица с князем Гуляевым на фоне крепостных-быдлюков. Дебильная картина кисти неизвестного раба князя Гуляева.

  2. А за что же тетке дали подяку?
    За высокие достижения в барыжничестве или за содействие в уничтожении Овидиопольского района путем открыва от этого района Надлиманского, а также в проведении агитации в Николаевке и Калаглии с целью отрыва этих сел по примеру Надлиманского? А может, еще ко всему перечисленному, за службу в партии Хомутыника который, в свою очередь, служит Путину путем вот таких вот дроблений районнов с целью ослабления Украины, обнищания народа и укрепления власти феодальных князьков таких как к примеру Горобец и Крутюк?
    Все это и многое другое ведет к дебилизации населения, выезду за границу работоспособного населения для рабского труда, к обнищанию, голоду и холоду. Это и есть геноцид, который осуществляется с помощью таких вот Горобцов, Гуляевых и им подобных.

  3. Так роботи закінчили після гнівних статей Варшанидзе.
    А припущення щодо планів підприємця по ремонту дороги,оставьте при себе Романе.Ви не екстрасенс и не психиатр щоб казати за інших.Слідкуйте за собою (за обіцянками,за голослівними обвинуваченнями,за своїм сином вором,тощо).
    А дорогу дійсно планували заасвальтувати,але.
    По поводу вантажівок.Чому не можна їздити по дорогах ?Правіла та права використання дорог єдині для всіх.
    Вопрос для вас Варшанидзе.
    В ЧЕМ ПРЕТЕНЗІЯ?

  4. Карма,”Дорогу дiйсно планували заасвальтувати,але.”
    Шо АЛЄ????

  5. В фейсбуці планували не одну дорогу. У Великодолинському по вулиці Кутузова теж 4 роки планували і до сьогодні асфальтують.

  6. АЛЄ,є що незаконно за свої гроші заасфальтувати дорогу.
    Варшанидзе сказал,що не по закону,що может хто розбитись,або що.

  7. Варшанидзе,розкажіть що неправильно робили з дорогою?

    1. Я підприємець, звуть мене дядя Вася. Завтра я візьму 500 баксів, найму трахтора, поїдемо з ним на дорогу районного значення, і почнемо там щось рити, щось копати, насипати, підсипати.
      А якщо хтось спитає, я скажу це не ваше діло що я роблю на державній трасі. Я ж це роблю за свої кошти.
      Значить можу рити, а захочу буду підсипати.
      А чи відповідає це хоч якимось правилам, чи просто здоровому глузду, то не так важливо…..

  8. Вот і відповідь.НЕМОЖНА за свої кошти будувати дорогу.
    Варшанидзе прав.
    Їздити по ямах.
    До мене ЯКІ ПРЕТЕНЗІЇ?

    1. До тебе ??? А ти хто ??? якась карма ???

  9. Карма,одно дело АСВАЛЬТУВАТИ,А совсем другое дело посыпать ЖЕРСТВЫ.
    КТО ВАМ СКАЗАЛ,ЧТО ЕЕ ГОРОБЕЦ ХОТЕЛ АСВАЛЬТУВАТИ??

    1. Так Варшанидзе не дав даже жерстви насипати,почав жалоби строчить.Вот все і зупинили.

  10. Єдине що може зробити депутат Василь Гуляєв, то це за місяць – два перед наступними виборами ПООБІЦЯТИ зробити дорогу, якщо його оберуть на наступний термін. А ще за місяць до виборів почнуть завозити щебінь для підсипки…… а далі ………
    Пиши – “пропало”. Дороги нема, Вася у Копенгагені … Горобець підсипає собі дорогу… Сергій Видра пише пости … Варшанідзе пише шось собі на сайті …Карма продовжуючи з’їзжати з глузду коментує свої коментарі, більшість яких зовсім не відповідають тематиці статтей, а народ як зазвичай у ж***пі …
    далі буде…..

  11. а і справді Видра тупий, як сибірський валенок, хто вибрав цього ідіота? Хай вже Суховій

Comments are closed.