ШИБАЄВ ВІДСТОРОНЕНИЙ ВІД ПОСАДИ, СПРАВУ ПРИЗНАЧЕНО ДО РОЗГЛЯДУ ПО СУТІ

Кількість переглядів 673

07 грудня 2018 року в Малиновському районному суді міста Одеси продовжилось підготовче судове засідання на якому розглядається обвинувальний акт відносно голови Калаглійської сільської ради Шибаєва Ігоря Валентиновича та мешканця смт Овідіополь Тутевича Олександра Анатолійовича, яких звинувачують у кримінальному злочині передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України суть якого полягає у одержанні неправомірної вигоди для себе, Тутевича І.В., за вплив на прийняття рішення Шибаєвим І.В., як особи яка уповноважена на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди.

За результатами засідання обом підозрюваним обраний запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання на період 60 днів, починаючи з 07 грудня 2018 року.

Також на 60 днів Калаглійський сільській голова Шибаєв І.В. відсторонений від своєї посади, а сам обвинувальний акт прийнятий судом до розгляду по суті.

Розгляд справи по суті розпочнеться в кінці січня 2019 року.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ШИБАЄВ ВІДСТОРОНЕНИЙ ВІД ПОСАДИ, СПРАВУ ПРИЗНАЧЕНО ДО РОЗГЛЯДУ ПО СУТІ

  1. Вот блин, так и не дадут побережье под новое КП замутить. как деньги отработать ему и его депутатам? Вы подумали?:-)

  2. Теперь калаглийцы, хотя бы, Новый год встретит спокойно. Главный интригант обезврежен. Осталась ещё пара идиотов – тесть да светка-профурсетка.

Comments are closed.