ШИБАЄВУ ПРОДОВЖЕНО ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД ПОСАДИ. СУДОВИЙ РОЗГЛЯД ТРИВАЄ

Кількість переглядів 678

На 27, 28 і 29 березня 2019 року в Малиновському районному суді міста Одеси були заплановані судові засідання по розгляду обвинувального акту відносно голови Калаглійської сільської ради Шибаєва Ігоря Валентиновича та мешканця смт Овідіополь Тутевича Олександра Анатолійовича, яких звинувачують у кримінальному злочині передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України суть якого полягає в одержанні неправомірної вигоди для себе, Тутевича О.А., за вплив на прийняття рішення Шибаєвим І.В., як особи яка уповноважена на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди.

Однак з трьох запланованих засідань відбулось тільки одне – 28 березня. 27 березня був відсутній прокурор з причини перебування у відрядженні, а 29 березня захворів Олександр Тутевич, який і 28 березня на засіданні виглядав хворобливо.

Проте повноцінним засідання не вийшло і 28 березня. Сторона захисту Тутевича О.А. застосувала прийом затягування справи і заявила відвід прокурору. Розгляд питання зайняв практично все засідання, однак суддя не дослухався доводів, ані захисту, ані обвинувачених та відхилів клопотання про відвід прокурору.

Наступним було розглянуте клопотання прокурора про продовження відсторонення від займаної посади голови Калаглійської сільської ради Шибаєва Ігоря Валентиновича.

Ігор Валентинович заперечував проти продовження свого відсторонення від посади і виступив з промовою. І цьому його підтримав в Олександр Тутевич:

„Ваша честь я знаю одно, якщо людина без засобів існування загнана в тупик і вона не знає де взяти гроші то це не дуже добре. Тому я не думаю, що Шибаєв настільки нанесе державі великий ущерб, чи селу, чи громаді щоб не допускати його не заробляти гроші так, як він вміє“.

Однак це не вплинуло на суд і відсторонення було продовжено ще на два місяця до 07 червня 2019 року.

Чекаємо на наступні судові засідання де будуть розглядатись вже докази по справі, як документальні, так і аудіо та відео матеріали негласних слідчо-розшукових дій.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ШИБАЄВУ ПРОДОВЖЕНО ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД ПОСАДИ. СУДОВИЙ РОЗГЛЯД ТРИВАЄ

  1. “Тому я не думаю, що Шибаєв настільки нанесе державі великий ущерб, чи селу, чи громаді щоб не допускати його не заробляти гроші так, як він вміє“.”
    А*хуевшие твари! Конечно честно работать – это тяжело, а с народа взятки требовать, так каждый работает как умеет. Ведь никакого вреда от того, что он разбазаривает собственность сельского совета нет, ага. Скоты. На жалость еще давят.

  2. От курва, ему уже не нравится как КП Кришталь работает! Не нравится что люди деньги на почту платят – конечно, с серГеем уже наличку не подерибанишь!!! Тутевич тоже мудак ещё тот – говорит “дайте человеку зарабатывать деньги как он умеет…” – то как он умеет вы оба уже показали!
    Занимайся теплицами и не колоти селом, Иуда!!! На должности председателя ты себя уже проявил.

  3. А він вміє тільки красти у людей,шо ж його відсторонили,а хто ще наріже земельки на березі? Можливо і апетит менше-дайош землю за 5000 тутька договориться, а в маштабах держави дійсно незначне правопорушення, бивший мусор а вєщаєт пургу….(((

  4. Пусть поддельник подкинет на существование)))

  5. Щось не зрозумiв. Депутати добровiльно дали землю в оренду, на скiльки всiм вiдомо, не примусово. Тай ще велику оренду а Шибаев винен.А Паршенко Женя з Мiшою обiкрали все село це нiчого А й да хлопцi молодцi Чому вони не хапуги.Брав якусь взятку Шибаев чи нi, треба ще чекати Поки зясують.А Паршенко витягнув з наших кишень велику суму грошей глядячи нам в очi i вiн не г….к

  6. Іван ( або Свєта) -не переводьте на Паршенка. А де Шибаєв з Карпенком діли гроші за воду,Пахомов не даром побив Карпенка. А якщо депутати дали землю в оренду, то чому Шибаєв наложив вето. Тому що хотів гроші собі .

  7. Тоб то Паршенко не крав, крав Карпенко. А Паршенко невинне ягня. Паршенко повернув Пахомову грошi? Чи навпаки заплатив йому, щоб той розiграв клоунаду.Вiн така сама гнида як i Паршенко

  8. Я угораю с этих калаглийцев
    Была вода , плохо -воркуют . Ездили на базар с продукцией . Зарабатывали
    Теперь сидят без волы а миша плохой ! Вы реально неадекватные

  9. Калаглийские люди настоящие гниды, у вас в каждом дворе по левой врезке! Не стройте из себя невинных овец!и кто обкрадает, так это вы. Когда был Миша вода была регулярно, и вы выращивали свой урожай и мылись нормально! Что у вас есть сейчас ??? А Паршенко вы ненавидете просто из за того что он лучше чем вы!! Село у вас хорошее, только половина населения гниды .

Comments are closed.