ЖБК «БАВАРІЯ» ЧАСТИНА ІІІ. СУД ЗАБОРОНИВ БУДЬ-ЯКІ ДІЇ ВІДНОСНО БУДИНКУ

Кількість переглядів 703

23 вересня 2019 року Овідіопольський районний суд Одеської області завершив розгляд клопотання слідчого Овідіопольського ВП ГУНП в Одеські області про накладення арешту на будинок ВК «ЖБК «Баварія» з метою недопущення подальших неправомірних дій з боку Кожевнікова К.М. в рамках кримінального провадження №12016160380002007.

За результатами розгляду суд частково задовольнив клопотання слідчого і заборонив будь-яким особам, організаціям, підприємствам, нотаріусам, державним реєстраторам вчиняти будь-які дії пов’язані із реєстрацією, перереєстрацією, відчуженням нерухомого майна по адресу: с. Молодіжне, Овідіопольський р-н, Одеська обл., вул. Іллічівська будинок 1 та земельним ділянкам під кадастровими номерами: 5123782000:02:004:0306 та 5123782000:02:004:0304.

Після засідання голова ЖБК «Баварія» Сердюк О.А. висловив задоволення щодо прийнятого рішення та додатково зазначив:

Всі неприємності та правопорушення , які відбуваються з побудованим членами Кооперативу будинком – це класична для нашої держави шахрайська рейдерська схема, з залученням послуг «чорних реєстраторів» та «кришуванням» впливовими особами з правоохоронних та силових структур.
Це підтверджують конкретні факти:
Реєстрація самого будинку у власність Кожевнікову К.М. відбулася знаменитим “чорним реєстратором” Махортовим І. О. з порушенням норм та використанням документів, що містять неправдиву інформацію.
Ця реєстрація відбулася в той же день, коли рішенням суду була скасована попередня незаконна реєстрація будинку за Кожевніковим К.М. проведена державним реєстратором Марущак Ю.В.
Цим діям сприяла низка дуже сумнівних рішень різних судів до яких ми зверталися з надією захистити свої права. За позовами Кожевнікова К.М. було відкрито цілий ряд безпідставних судових проваджень з метою виснажити нас судовими тяжбами.
Були намагання і фізичного захоплення будинку, для цього навіть потурбувалися, щоб Управління Поліції Охорони в Одеській області відмовило нам у своїх послугах і достроково, по скарги Кожевнікова К.М. розірвали з нами Договір, який був укладений з Кооперативом, як юридичною особою!!! ще в 2011 році , а в 2018 році переукладений знову посилаючись на якісь юридичні зміни в Поліції Охорони. Члени Кооперативу здійснювали охорону своїми силами, не сподіваючись на захист своїх прав від Держави.
І головне, що на розслідування відкритого кримінальне провадження по заяві Кооперативу відбувався тиск з намаганням заблокувати слідство. Так, по заяві Кожевнікова К.М. до прокурора Одеської області Жученко О.Д., було відкрите кримінальне провадження, що начебто я, Сердюк Олександр, мій брат Сердюк Володимир, слідчий підполковник поліції Чабан О.В. та прокурор Іллічівської місцевої прокуратури Чуприна Ю.С. організували злочине групування та захопили майно Кожевнікова К.М. за адресою вул. Іллічівська,1 с. Молодіжне, Овідіопольського району, Одеської області. Тобто будинок, що побудували члени Кооперативу!!!
Намагання заблокувати розслідування злочинів проти Кооперативу були неймовірні. Всі наші скарги ігнорувалися та залишалися нерозглянутими. І з обранням Президентом України Зеленського В.О. ми змушені були звернутися до нього за допомогою.
Також у травні 2019 року для розслідування цих правопорушень в рамках кримінальної справи за заявою Кооперативу знову призначили досвідченого слідчого Овідіопольського відділу поліції підполковника поліції Чабана О.В. і завдяки його діям та діям слідчого прокурора Іллічівської місцевої прокуратури Пустового В.С. та заступника керівника Іллічівської місцевої прокуратури Карбовського С.Г. кримінальна справа зрушила з «мертвої точки».
Але ,наголошую, що ситуація, що сталася з будинком побудованим коштами та силами членів Кооперативу – це шахрайська рейдерська схема і ми розуміємо, що відстояти свої Конституційні права буде не легко.
Ще багато покровителів цих рейдерських схем знаходяться на своїх місцях та посадах. І судова система ще занадто жадібна до грошей
.

Редакція газети «Альтернатива.орг» і далі буде спостерігати за перебігом подій у цьому кримінальному проваджені.

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ЖБК «БАВАРІЯ» ЧАСТИНА ІІІ. СУД ЗАБОРОНИВ БУДЬ-ЯКІ ДІЇ ВІДНОСНО БУДИНКУ

  1. Да… Паскудно осознавать, что живём как в крысиной яме – ни прав у людей, ни защиты. Бардак!!! Йдемо до Європи? Мабуть заблукали…

    1. Нужно добиваться уважения к себе и требовать исполнения закона- и будет как в Европе. Нельзя молчать и бояться. Люди с этого дома- молодцы!

  2. Покладемо всі зусілля, але відстоїмо свої права. Є суди не тільки в Україні. Доведемо проце і в Європейському суді, якщо буде потрібно.

  3. Беспредел должен закончиться! Все люди тут оплатили свои квартиры и ждут заселения! Будем бороться до конца!

Comments are closed.