«МИ НЕ ВІДМОВЛЯЄМО ТИМУРУ ХАСАЄВУ У РЕЄСТРАЦІЇ, А ПЕРЕНОСИМО РОЗГЛЯД ЙОГО ЗАЯВИ» – БУРАВЛЬОВ ПЕРЕПИСУЄ ЗАКОН ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ

Кількість переглядів 408

Не знаю хто йому дає, чи то поради, чи то вказівки, але голова Таїровської селищної виборчої комісії Олег Іванович Буравльов, твердо йде по стопах діючої влади, для яких твердження «Своїм ВСЕ, іншим по ЇХ закону», напевно є життєвою позицією.

Чи впливає на позицію Буравльова О.І. його представництво від “Опозиційного блоку”, або позиція заснована на його твердих життєвих переконаннях, відповісти складно, ніяких коментарів Олег Іванович не дає, а правоохоронна система вперто не бачить в цьому порушень.

Ну як пояснити, що спочатку комісії «плювати» на судові рішення і комісія вважає себе колегіальним органом якому «суд не указ», а 27 січня на засіданні цієї ж комісії позов до суду, якій ще не розглянутий і по якому немає навіть ухвали про забезпечення цього позову, визиває «дику реакцію» Олега Івановича і він вважає, що не можливо оголошувати переможця, поки не розглянути всі позови.

Що ж, це засідання Таіровської СВК принесло нам багато цікавого:

  • це і перерахунок по 21 та 22 округу, в супереч рішенням суду,
  • це і результати цих перерахунків: спочатку комісія оголосила переможців по цих округам, а зараз визнала ці вибори незаконними,
  • це і реєстрація трьох депутатів та умовна відмова в реєстрації голови, якого вже оголосили переможцем.

Одним словом: Буравльов О.І. РУЛІТ. Але своїх послідовників поступово втрачає: з самого початку двоє представників в комісії від ВО «Батьківщина» не підтримували його дії, але були в гордому, так би мовити – «дуеті». Але зараз до них приєднались ще двоє членів комісії, яким, напевно, набридло «слухняно піднімати руки».

На моє переконання, Таїровська СВК виконує установу «Банкової»: ні за якими обставинами не пропустити кандидата від «Батьківщини» на посаду голови об’єднаної громади. Чхати всім на п.3 ст.89 закону України «Про місцеві вибори», який зобов’язує у п’ятиденний строк прийняти рішення про реєстрацію обраного селищного голови. У Буравльова О.І. інші, чи то бачення, чи то вказівки.

Що з цього вийде? Час покаже, але команда Хасаєва не здається і ми ще побачимо багато, і судових засідань, і засідань Таїровської СВК, і, напевно, мирних мітингів.

Хоча, я так розумію, в Україні все розпочинається, як мірний мітинг…

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0