«НОСІЄМ СУВЕРЕНІТЕТУ І ЄДИНИМ ДЖЕРЕЛОМ ВЛАДИ В УКРАЇНІ Є НАРОД». СТАТТЯ 5 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ.

Кількість переглядів 4350

Все що носить наш народ є надбання радянського тоталітаризму вміло перешитим в олігархово-кланову систему під гучною назвою демократія, в якій відсутнє реальне право на особисту участь громадян в управлінні державою на будь-якому рівні, і це доводиться наступним.

Кожні псевдо-вибори це бізнес з незмінною формулою, в якій гроші вкладені у вибори повертаються з прибутком, частину якого вкладають у нові вибори, і так до безкінечності.

Народ є носієм суверенітету, і це дійсно так, але тільки власного суверенітету, при якому народ самостійно і незалежно від держави намагається вирішити свої особисті питання і проблеми, побудувати плани і досягти їх вирішення здебільшого в обхід фіскально-правоохоронно-судового механізму. І не тому що народ не патріотичний чи не є громадянином своєї держави, НІ, він просто не довіряє депутатам за яких голосує на виборах, обираючи із «двух зол» менше, не довіряє владі і державі загалом, в якій намагається жити, саме жити, оскільки і таке право за фактом безпідставних і необґрунтованих тарифів, неналежного медичного обслуговування, недолугої пенсійної реформи і мізерної заробітної плати, не захищене державою.

Сумно, але це так, можливо пора змінити це для себе, для своїх нащадків, інакше питання буде поставлене до нас: «що ви робили коли все бачили, і якщо вам байдуже було до себе, то в чому винні ми?».

ГО “Поступ”

 

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

3 thoughts on “«НОСІЄМ СУВЕРЕНІТЕТУ І ЄДИНИМ ДЖЕРЕЛОМ ВЛАДИ В УКРАЇНІ Є НАРОД». СТАТТЯ 5 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ.

  1. Кому Вы это втираете Смех и Грех Рабочего и в грош не ценят Цто не говори а Социалистическая Система Верная для Человечества..

  2. Украинцы очнь слабы как нация, больше одного без бабок не собрать, друг за друга не постоят, тонуть будешь – камень кинут. Одного бьют все стоят и смотрят.

  3. Это верно не чета нам Кавказцам но Один на один это еще вопрос.

Comments are closed.