ЧОРНОМОРСЬК ОТРИМУЄ 155 МЛН.ГРН. НА ПРОТИЗСУВНІ ЗАХОДИ ІЗ РЕЗЕРВНОГО ФОНДУ КАБМІНУ

Кількість переглядів 326

10 квітня 2018 року комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської ОДА прийняла рішення направити до Кабінету Міністрів України відкорегований проект протизсувних заходів у місті Чорноморськ, відповідно до якого 155 мільйонів гривень планують залучити із резервного фонду Кабміну.

Чорноморськ нарешті перестане потерпати від зсувів! Сьогодні ми звернулись до Кабміну з проханням виділити кошти з резервного фонду для скорішого виконання всіх робіт. Дякую всім за злагоджену роботу по цьому питанню. Мешканці міста страждали через зсуви 20 років. За цей час десятки будинків були зруйновані, десятки перетворились на аварійні. Нам знадобилося півроку, аби узгодити всі нюанси”, — повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

За інформацією від комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської ОДА зсувний процес з утворенням та розповсюдженням нових заколів ґрунту активізувався на території житлової забудови у 9-ому мікрорайоні міста Чорноморськ. Під загрозою — 60 приватних будинків, багатоповерхова житлова забудова.

Планується, що відкорегований проект надасть змогу укріпити цю територію.

За інформацією: Одеська ОДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК ОТРИМУЄ 155 МЛН.ГРН. НА ПРОТИЗСУВНІ ЗАХОДИ ІЗ РЕЗЕРВНОГО ФОНДУ КАБМІНУ

  1. “Під загрозою — 60 приватних будинків, багатоповерхова житлова забудова” – це 100% брехня на користь шахраїв. Ніякої активізації зсуву нема, відбувається тільки звичайний перебіг його завершальної стадії на яку накладається штучна активізація, яку створюють без всяких офіційних дозволів і розрахунків, шляхом завезення сотен тисяч тонн грунту на голову зсуву. Багатоповерховій забудові ніякої загрози від зсувів не було і бути не може. Жоден фахівець таку загрозу офіційно не висловлював.

    1. Це інформація від комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської ОДА. Можливо вони брешуть. Не виключаю таке.

Comments are closed.