СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙРАДИ – ГОЛОВНЕ В «ІНШИХ ПИТАННЯХ»

Кількість переглядів 581

На 20 грудня 2019 року заплановане пленарне засідання 29 сесії Овідіопольської районної ради VII скликання на якому буде розглянутий проект бюджету на 2020 рік. Але, по нашій інформації, більш цікавим буде те, що криється поки у іншому.

Відповідно до Розпорядження №80/2019 – РР від 02 грудня 2019 року, рекомендований порядок денний виглядаю так:

  • Про районний бюджет Овідіопольського району на 2020 рік;
  • Про хід виконання рішення районної ради від 23 травня 2019 року №482-VІІ «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Овідіопольського району на 2019 рік» за 9 місяців 2019 року;
  • Про внесення змін до районного бюджету Овідіопольського району на 2019 рік;
  • Про внесення змін до рішень районної ради та виконання районних Програм;
  • інші питання.

Але, після засідань постійних комісій, деякі депутати поговорюють, що голові райради Олегу Маклашевському запропоноване місце заступника Дальницького сільського голови і тому є вірогідність розгляду питання складання їм своїх депутатських повноважень.

  • Ось цікаво, якщо так станеться то чорний HYUNDAI ELANTRA д/з ВН0307НС до якого так звик Олег Вікторович він теж забере з собою до Дальницької ОТГ? Або посоромиться?
  • І якщо дійсно, що Маклашевський О.В. складе повноваження, хто буде головою райради? Мошняга Л.А.? Чегодар Н.В.?
  • Ще одне питання, яке цікавить багатьох: чи будуть розглядати питання передачі Палацу спорту ім. Дукова на баланс Овідіопольської селищної ради?

І ось і виходить, що в «інші питання» кроється головне. Почекаємо…

Нагадаю про HYUNDAI ELANTRA д/з ВН0307НС:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙРАДИ – ГОЛОВНЕ В «ІНШИХ ПИТАННЯХ»

  1. это не правда, как можно сплетни писать…

    1. Это не сплетни. Такие вопросы обсуждались перед сессией и информацию об этом я получил от двух депутатов райрады. Другой вопрос, воплотится ли это в жизнь? Завтра посмотрим

  2. Інформації дуже мало … Для прикладу засідання бюджетної комісії кажуть не відбулось – не було кворуму … Як і багато питань було щодо засідання комісії з … майна …

  3. овідіопольський Палац Спорту ім, В.І.Дукова голова райради О.В.Маклащевський разом з в.о.голови РДА і.Ільченком трохи раніше мали бажання передати на баланс обласної ради !!! Бо , мабуть, є якийсь інтерес..Адже , не вони його будували та й далекі до історії району. Прийшли в район з однією метою – розвалити до останнього … Звичайно , що район , як і вся Україна переживає не кращі часи … Добровільне об’єднання громад та децентралізація призвели до того , що казна порожня … В подальшому решта громад пройдуть ” шлях об’єднання ” … Авангардівська та Таїровська громади , як найбагатші, поки-що квітнуть , Дальницька – тримається на плаву … Але з приєднанням Новоградківки та Мар’янівки , швидше за все , перестане бути спроможною та чекатиме на субвенції з Центру… Великодолинське планує йти у ” велике плавання ” з Молодіжним , Йосипівка та Петродолинське – з Маяками та Великим Дальником , Кароліно-Бугаз до ” шлюбу” запрошує Затока, яка не хоче йти в Шабо … Овідіополю залишаються варіанти об’єднання з Калаглією та Миколаївкою … 2020- рік буде точно веселим … Повна ” тера інкогніто ” !!!

  4. Кстати, о Великодолинском: а как так получилось, что обсуждалось в городке объединение с Моледежным с центром правления в Б.Д., а в облсовете лежат документы про центр правления в Молодежном?
    Таня Груша (Кастрюлька) и Миша (Вини-Пух) не дадут соврать… ездили в облсовет и сами все видели…

  5. дворец спорта перейдет к одессе

  6. нашы местные депутаты нечего нерешают как киев скажет так и будет

  7. Они решают только свои вопросы как БАКАЛОВ, зам ему нужен, придурок

  8. Ни одна комиссия не состоялась, бюджет таки приняли, машину отдали без Маклашевского. Следующая сессия-передача Маклашевского.

Comments are closed.