У РАЙДУЖНОМУ ВІДКРИЛИ СУЧАСНИЙ КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР

Кількість переглядів 1027

У ж/м «Райдужний» села Лиманка (Таїровська ОТГ), 19 грудня 2019 року відкрили «Таїровський консультативно-діагностичний центр». У ньому безкоштовно отримуватимуть якісні медичні послуги дитяче та доросле населення громади. У відкритті важливого інфраструктурного об’єкта взяли участь представники районної та місцевої влади, депутати та мешканці ОТГ.

Приємно, що нам вдалося саме сьогодні, у День святого Миколая, зробити такий подарунок мешканцям громади — відкрити консультативно-діагностичний центр. У ньому мають змогу отримувати якісні медичні послуги усі охочі, для зареєстрованих мешканців громади вони безкоштовні. Плануємо і надалі розвивати цей центр”, — зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака під час відкриття закладу.

У діагностичному центрі можна пройти УЗД, електрокардіографію, загальні та біохімічні аналізи. В наявності КДЦ є операційний блок, в якому проводять оперативні втручання хірургічного, дитячого хірургічно, травматологічного, отоларингологічного, гінекологічного, урологічного профілю. У приміщенні закладу облаштовано дві палати, в кожній з яких по три ліжка. КДЦ також входять Таїровська амбулаторія загальної практики сімейної медицини та фельдшерський пункт (с. Сухий Лиман).

Цей центр стане потужним конкурентом для всіх приватних клінік, які розташовані на території Райдужного. Адже це державна установа. Я пишаюся, що громада нарешті запрацювала і запустила цей важливий інфраструктурний об’єкт. Не зупиняйтеся на досягнутому”, — підкреслив в. о. голови Овідіопольської районної адміністрації Ігор Ільченко.

Графік роботи консультативно-діагностичного центру: 8:00- 20:00 з понеділка по п’ятницю, у суботу заклад працює з 8:00 до 15:00. Записатися на прийом до лікаря можна за посиланням: global.newmedicine.com.ua.

По матеріалам: Таїровська селищна рада

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

6 thoughts on “У РАЙДУЖНОМУ ВІДКРИЛИ СУЧАСНИЙ КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР

  1. Я очень извиняюсь за свой французский,но какое отношение этот *****(ильченко) имеет к сему действу?!!! Катается ****** и пиарится на чужих заслугах и достижениях! Гнать в шею ТУНЕЯДЦА!!!

  2. Ильченко имеет такое же отношение как и Бурлака и *****-Топольницкий, т.е. никакого!

  3. а ******* Нетреба что там делает в первом ряду!?

  4. Этот ****** ильченко залез в чужие губернии , разгандонил такой богатейший район, так хочется этому моральному уроду плюнуть в рожу, дети бомжуют на улице , школы закрытые, почему губернатор молчит, почему не реагирует на беспредел этого козла, это недопустимо, сколько можно терпеть этот беспредел, где баба Наташа, это крик души, где власти вышестоящие,???

Comments are closed.