В ТАЇРОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОЙШЛИ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Кількість переглядів 525

28 лютого 2020 року в Таїровській селищній раді пройшли громадські слухання з метою затвердження впорядкування та нормативного регулювання правовідносин правил розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської громади.

Наразі на території громади розміщено близько 130 рекламних щитів та прийняття цих правил дозволить наповнювати селищний бюджет шляхом сплати за розміщення реклами.

Наразі в нас не має цих правил і відповідно до законодавства нам треба їх прийняти для нашої громади, в яких передбачена чітка процедура видачі дозволів щодо розміщення реклами та контролю. Планується, що відділ містобудування та архітектури Таїровської селищної ради надаватиме дозвіл підприємцям на встановлення зовнішньої реклами, а комунальне підприємство контролюватиме виконання всіх робіт відповідно до документів”, – зазначив начальник відділу містобудування та архітектури Таїровської селищної ради Олег Кліментьєв.

Це – в першу чергу додаткові кошти в бюджет громади. На яке комунальне підприємство будуть покладені функції згідно з правилами буде вирішено найближчим часом”, – зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Детально ознайомитися з правилами розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської селищної ради можна за посиланням:

ПРАВИЛА розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “В ТАЇРОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОЙШЛИ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

  1. Дмитрий Валерьевич- Вы молодец! Только потому, что разобрались еще с 2 участниками в этом беспределЕ !!!!!!!!!!!!! УРААААААААААААААААААААААААА

Comments are closed.