СУД ЗОБОВ’ЯЗАВ ДБР ЗАРЕЄСТРУВАТИ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ПО ДІЯМ СУДДІ ООАС ЄФІМЕНКО К.С.

Кількість переглядів 584

Слідчий суддя Вищого Антикорупційного суду України Біцюк А.В. зобов’язав Державне бюро розслідувань зареєструвати відомості в Єдиному реєстрі досудових розслідувань про можливе вчинення кримінального правопорушення суддею Одеського окружного адміністративного суду Єфіменко К.С. по ч.3 ст.28, ч.2 ст.364 КК України.

Ухвала винесена 03 березня 2020 року за заявою від 11.02.2020 року представника Громадської організації «Народне бюро розслідувань» – адвоката Дмітрієва Р.Б..

На думку заявника, суддя Єфіменко К.С. за попередньо змовою з головою Чорноморської міської ради Хмельнюком В.Я., головою правління ПАТ «ІСРЗ» Дудніковим М.Ю., начальником юридичного відділу управління державної реєстрації прав та правового забезпечення виконкому Чорноморської міськради Охотніковим В.В. та заступником начальника управління – начальником служби містобудівного кадастру виконкому Чорноморської міськради Мацюком А.В. за допомогою «злочинної схеми», прийняв рішення, яким визнав протиправним та скасував рішення Управління архітектури та містобудування Виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області від 11.04.2018 року №4353-Л (№011-202).

В подальшому, представники Чорноморської міськради не подали апеляційну скаргу на це рішення, що надало можливість Чорноморської міськради 29.12.2017 року укласти договір оренди земельної ділянки строком на 49 років з ПАТ «ІСРЗ» в с. Малодолинське Чорноморська міськрада (кадастровий номер 5110800000:03001:0465).

Суддя Єфіменко К.С., при винесені цього рішення не помітив:

  • заперечення на позов відповідача Виконавчого комітету Чорноморської міської ради;
  • заперечення на позов іншого відповідача (на думку виконавчого комітету належного відповідача);
  • відзиву третьої особи про намір позивача вести забудову на п’яти земельних ділянок з порушенням їх цільового призначення.

Також Дмітрієв Р.Б. звернувся, як представник мешканця м. Чорноморськ Пінягіна О.В. до Державної екологічної інспекції в Одеській області з метою проведення комплексної перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства України «Перевантажувального комплексу зернових вантажів» Приватного акціонерного товариства «ІСРЗ», розташованого в с. Малодолинське.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0