ГЛАВА МОЗ МАКСИМ СТЕПАНОВ: МИ ПОСИЛИМО КАРАНТИННІ ЗАХОДИ, ЩОБ УБЕРЕГТИ УКРАЇНЦІВ ВІД КОРОНАВІРУСУ

Кількість переглядів 411

Уряд посилить карантинні заходи на час спалаху COVID-19 в Україні. Нові обмеження будуть застосовуватися щодо транспорту, самоізоляції, а також обсервації.

Відповідне рішення прийняте з ініціативи Міністра охорони здоров’я України Максима Степанова на засіданні Кабінету Міністрів 1 квітня з доопрацюванням до 2 квітня.

Наші дії спрямовані на те, щоб максимально захистити українців від коронавірусу. Ми хочемо запровадити найефективнішу комбінацію профілактичних немедикаментозних заходів: домашня ізоляція, домашній карантин та соціальне дистанціювання осіб віком від 60 років. Також пропонуємо обмежити відвідування парків та зон відпочинку, забезпечити зупинку громадського транспорту. Разом з цим ми уточнюємо перелік випадків, коли не застосовуються обмеження, передбачені карантинними заходами”, – заявив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

Як додав очільник МОЗ, нова команда міністерства тісно співпрацює з усіма відомствами та органами влади, щоб протягом дня доопрацювати постанову і врахувати позиції всіх сторін.

Ми працюємо фактично у цілодобовому режимі, щоб у результаті вийти на якісний документ, який справді допоможе боротися з коронавірусом в Україні”, – резюмував Максим Степанов.

Джерело: Міністерство охорони здоров’я

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ГЛАВА МОЗ МАКСИМ СТЕПАНОВ: МИ ПОСИЛИМО КАРАНТИННІ ЗАХОДИ, ЩОБ УБЕРЕГТИ УКРАЇНЦІВ ВІД КОРОНАВІРУСУ

  1. Наталья Степанова владеет ООО «Бестздрав». Фирму с капиталом 1,5 млн гривен зарегистрировали в Авангарде 30 марта 2020 года. Исходя из сферы деятельности предприятия оно будет заниматься поставками необходимых медицинских товаров в период эпидемии коронавируса. Номер телефона компании +380973839207 совпадает с контактами некой Клиники онкологии Спиженко. Это адвокат Олег Спиженко — бывший в 2016 году советником министра Кабмина, а также руководитель Ассоциации частных клиник Украины и гендиректор «Клиники Спиженко», основана экс-главой МОЗ Юрием Спиженко.

Comments are closed.