ПОДОЛЬСК БЛОКУЮТЬ ДЛЯ В’ЇЗДУ НА ЧАС КАРАНТИНУ

Кількість переглядів 478

З 21 квітня 2020 року заїхати і виїхати з Подольська (Котовськ) – не можна. Місто вирішили повністю закрити до кінця карантину.

В місто вступає Нацгвардія, яка допоможе поліції посилити контроль на блокпостах. Пропускатимуть тільки місцевих жителів, які повертаються додому, а також представників підприємств, які забезпечують його життєдіяльність.

Це пов’язано з тим, що в Подільському від коронавируса померло двоє хворих – 61-річна пенсіонерка та 60-річний медик.

Крім того, всіх лікарів, віком старше 60 років, обласна комісія з техногенної безпеки постановила відправити на 2-тижневий карантин. Попередньо відомо, що інфекція в Подільському зачепила п’ятьох медсестер і двох лікарів.

Ще матеріали по темі:

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ СМЕРТЬ МЕДИКА ВІД КОРОНАВІРУСУ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ПОДОЛЬСК БЛОКУЮТЬ ДЛЯ В’ЇЗДУ НА ЧАС КАРАНТИНУ

  1. Вредители!
    Сначала проверьте все население Подольска!
    Результаты, мягко говоря, удивят!

  2. И у нас так надо сделать чтоб попутчики не ездили.

  3. Правильно. Эпидемию испанки смогли победить только строгими карантинными мерами. Выезд и въезд в разных странах был запрещен около года. И хочу напомнить, от испанки не нашли лекарства. Эпидемия сошла на нет только после того, как люди перемтали шастать туда сюда. Вот и думайте.

    1. Чтобы победить и эту заразу,также нужно поограждать населенные пункты, где она выявлена, пусть даже в единичном случае. Если и дальше будут принимать полумеры (где-то прикрыли выезды, а где-то свобода передвижения полная без соблюдения каких то самых минимальных требований карантина), то вирус будет гулять по стране неизвестно сколько времени.

  4. Открытие «Точки» там будет толпа народу подарки обещают нашару вот и посидим после на карантине как Подольск

Comments are closed.