СТРОК РОЗГЛЯДУ АДМІНІСТРАТИВНОЇ СПРАВИ ПО ВЯЧЕСЛАВУ БОКІЮ ЩЕ НЕ СПЛИВ. МИ ПЕРЕВІРИЛИ

Кількість переглядів 1216

Журналісти «Альтернатива.орг» вирішили перевірити, чи навмисно Білгород-Дністровський міськрайонний суд затягує розгляд справи по адміністративному протоколу НАБУ, який складений на т.в.о. голови Затокської селищної ради Бокія В.В.

Нажаль поспілкуватись з головою суду Боярським О.О. у якого і знаходиться ця справа на розгляді нам не вдалось, але заступник голови суду Заверюха Валентин Олексійович нас прийняв, вислухав та звернувся до керівника апарату суду з метою сприяти журналістам для ознайомлення з матеріалами справи.

В результаті ознайомлення ми встановили, що протокол про адміністративне правопорушення складений на Вячеслава Бокія 24 березня 2020 року в приміщенні Прокуратури Одеської області. Сам Бокій не погодився з протоколом, про що є відповідний запис. Перше судове засідання по розгляду протоколу відбулось 21 квітня. На це засідання Боків В.В. не з’явився. Наступне засідання заплановане на 13 травня.

Судячи з цього робимо висновки, що строк притягнення т.в.о. Затокського селищного голови Бокія В.В. спливає десь 24 червня і ще є строк для розгляду цих матеріалів. Враховуюче те, що наразі Вячеслав Бокій перебуває під домашнім арештом є всі можливості доставити його до суду.

Висловлюємо щиру подяку заступнику голови Білгород-Дністровського міськрайонного суду Заверюхі В.О. та керівнику апарату цього суду Беспрозванних О.Г. за співпрацю. Ваші свідоме ставлення до своїх посадових обов’язків дійсно розрядила обстановку в цій справі і посприяло припинення чуток, які могли навести тінь на репутацію конституційного органу влади.

Чекаємо на судове засідання справи по суті.

Ще матеріали по справі:

НАВІЩО БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ СУД «ВІДМАЗУЄ» БОКІЯ ВІД НАБУ?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “СТРОК РОЗГЛЯДУ АДМІНІСТРАТИВНОЇ СПРАВИ ПО ВЯЧЕСЛАВУ БОКІЮ ЩЕ НЕ СПЛИВ. МИ ПЕРЕВІРИЛИ

  1. А может срок считается от момента отказа, а прокуратура могла и через год составить протокол, понимая что он бесперспективный уже по срокам

  2. Ментяры позорные так и делают, отправляют в суды протоколы под конец 3-х месячного срока

  3. Роман что нам Бокий? Мы хотим про наших воров бюджета слышать… Как там Граб, Гончаров, Никитинский…И так далее:).

  4. Когда наконец раскроют тайну как работники Великодолинского поселкового совета эмитировали кражу документов сами у себя, какой результат покупки БУ экскаватора для КП по завышенной цене, какой результат по мёртвым душам в КП, какой результат по завышенным тарифам на коммунальные услуги, какой результат по фиктивным предприятиям которые закрывали липовые формы на выполненные работы (печати найденные в бухгалтерши КП), что с сотнями актов на земельные участки найденные у Гончаровой, по украденной жорстве и т.д. ….. Роман Варшанидзе пора подключаться. Не прячь голову в песок.

  5. Как только комментар по делу касающийся корешей Великодолинского поселкового совета так у Варшанидзе язык в жопе.

Comments are closed.