В ТАЇРОВСЬКИЙ СЕЛИЩНОЇ РАДІ ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З ПРАЦІВНИКАМИ ЖКП «ТАЇРОВЕ»

Кількість переглядів 552

28 квітня 2020 року тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака в приміщені Таїровської селищної ради провела збори колективу комунального підприємства ЖКП «Таїрове».

Після подій, які відбулись 27 квітня на території підприємства, коли робітники висловлювали своє невдоволення деяким діям новопризначеного керівника Андрія Гренадьорова, Лариса Андріївна вирішила вислухати працівників підприємства з метою дізнатись про проблеми колективу.

На засіданні були присутні перший заступник голови Беспалько С.Г., заступник голови Погорілий П.В. та директор КП ЖКП «Таїрове» Гренадьоров А.В.

Свою промову Лариса Буралка почала з того, що всіх запевнила:

…Ніхто ЖЕК банкротувати не буде і не збирається… ЖЕК повинен працювати. Селищна рада без ЖЕКу, як людина без рук, напевно, тому що всі проблеми, які у нас стаються в нашій громаді… ми звертаємось до ЖЕКу… Ніхто нікого не збирається звільняти. Якщо є якісь моменти непорозуміння з цими моментами потрібно працювати…

На зборах обговорили посаду інженера, яка вкрай необхідна з метою розробки схеми розміщення комунальних мереж Таїровської ОТГ.

З депутатом та робітником ЖКП «Таїрове» Олександром Богомоловим виникла суперечка стосовно надання підрядних робіт для виконання силами комунального підприємства. Лариса Бурлака нагадала йому, що його вислів про те, що підприємство готове виконувати підрядні роботи на 40% дешевше інших підрядників не відповідає дійсності. І ніхто з присутніх у тому числі і сам Богомолов О.В. не змогли навести приклад виконання робіт комунальним підприємством на 40% дешевше ніж інші підрядники.

Особисто від директора Андрія Гренадьорова т.в.о селищного голови Лариса Бурлака попросила:

…Я вас дуже сильно прошу – обговорювати з вашими співробітниками питання, шукати конструктив…

Також Лариса Андріївна висловила побажання колективу не влаштовувати ніяких стихійних зборів та не створювати шоу. Є питання: будь ласка, але цивілізованим методом спілкування.

Свою позицію з приводу ситуації також висловив заступник голови Павло Погорілий:

…ЖЕК повинен працювати і всі повинні працювати на своїх посадах. На даний момент виник конфлікт не політичний. Його перевели в площину політичну деякі депутати. Ви в цьому не винні. У зв’язку з цим цей конфлікт переріс в конфлікт між новопризначеним та особисто вами, як колективом…

Також працівники підприємства поскаржились керівництву селищної ради на поведінку депутата Синіговця В.І. якій грубо висловлювався у бік колективу, погрожував звільненням і навість застосовував фізичну силу. Про цей факт навіть було повідомлено правоохоронні органи.

По всіх цих фактах Лариса Бурлака буде розбиратись, але і до колективу вона звернулась з проханням:

…На даний час з боку робітників ЖЕКу йде невеликий саботаж… Я вас дуже прошу прибрати всі амбіції і все інше та просто виконувати свою роботу. Якщо кожний буде виконувати повноцінно та якісно свої обов’язки питання не виникнуть ні до кого…

Директор комунального підприємства Гренадьоров А.В. у своєї промові попросив:

…Я прошу у вас порозуміння. Надайте мені якість термін і я прозвітую і перед колективом і перед головою…

По результатом засідання домовились, що Олена, яка виконує обов’язки головного інженера залишається на цієї посади, а колектив наддасть свої пропозиції з приводу змін до статуту юристу підприємства, який їх опрацює та направить до селищної ради де всі пропозиції розглянуть з депутатським корпусом.

…Сподіваюсь, що інцидент вичерпано…”, – додала наприкінці Лариса Бурлака.

Я надіюсь конструктивна розмова продовжиться…”, – додав її заступник Павло Погорілий.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “В ТАЇРОВСЬКИЙ СЕЛИЩНОЇ РАДІ ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З ПРАЦІВНИКАМИ ЖКП «ТАЇРОВЕ»

  1. Хороших руководителей гонят, и ищут диалоги не пойми с кем. А сами по уши в ,,шеколаде,, такие ,,честные,, и ,,порядочные,,

Comments are closed.