КДЦ «ТАЇРОВСЬКИЙ»: ЯКІ ПРОБЛЕМИ І ЯК ЇХ ВИРІШУЮТЬ?

Кількість переглядів 605

До редакції звернулись читачі, які поскаржились на перебої у роботі кабінету ультразвукової діагностики в консультаційно-діагностичному центрі «Таїровський», що розміщений у «Радужному» (Таїровська ОТГ, Одеська область).

У зв’язку з тим, що ми були присутні на відкритті цього прекрасного центру, якій був повністю зроблений на гроші Таїровської селищної ради, ми зателефонували до директора центра ПоповаЮріяДмитровича та домовились про зустріч.

І ось, 07 травня 2020 року ми поспілкувались з директором центру в його кабінеті. І, як з’ясувалось, перебої у роботі кабінету УЗД були викликані неякісним обладнанням. І після декількох ремонтів, постачальник обладнання погодився провести заміну апарату на новий. І наразі приймання пацієнтів ведеться у штатному режимі без перебоїв.

Ми вирішили скористатись зустріччю та запитали у ЮріяДмитровича про перші пів року роботу: які проблеми, як їх вирішують і як взагалі йдуть справи в Таїровської громаді з медичним обслуговуванням населення.

т.в.о. Таїровського селищного голови
Лариса Бурлака

ПоповЮ.Д. доповів, що завдяки тому, що керівництво громади в особі т.в.о. Таїровського селищного голови ЛарисиБурлаки усвідомлює про проблеми з якими зіткнулися медики громади, все йде на поправку і незабаром жителі не тільки ЖК “Райдужний”, а всієї об’єднаної громади це відчують:

  • По-перше, вирішено питання з місцем розташування рентген-апарату в КДЦ «Таїровський», який був придбаний за великі кошти, але ніхто не подумав де його розташувати;
  • Нарешті, незабаром будуть почати ремонтні роботи Сухолиманського фельдшерсько-акушерського пункту – закінчується проведення експертизи проєктно-кошторисний документації;
  • Введені нові послуги у роботі амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт. Таїрове і Таїровці вже відчувають це.

І взагалі керівництво громади приділяє колосальну увагу проблемам медичного обслуговування населення, що позитивно позначиться у якості обслуговування вже найближчим часом і тому ЮрійПопов впевнений, що кількість скарг буде зменшуватись, але він і т.в.о. голови БурлакаЛ.А. готові слухати про всі недоліки з метою відповідного реагування на проблеми.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0