НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА КАРАНТИН ОБЛАСТЬ ГОТУЄТЬСЯ ДО КУРОРТНОГО СЕЗОНУ

Кількість переглядів 455

12 травня 2020 року на автодорозі загального користування державного значення Т-16-41 біля міста Чорноморськ (Одеська область) з’явилась будівельна техніка, яка розпочала ремонтні роботи. Це важлива ділянка, яка перебуває у жахливому стані, є важливою транспортною артерією для населених пунктів курортного значення Молодіжне, Чорноморськ, Санжейка, Грибівка, Дальник та Кароліно Бугаз.

Депутат Одеської обласної ради Євгеній Копотієнко надав пояснення у себе на сторінці у facebook про початок цих робіт:

Ігор Недозимованний
Євгеній Копотієнко

Історичний момент, 3 роки ми з моїм колегою Ігорем Недозімованним в прямому сенсі «проштовхували» проєкт будівництва дороги від Чорноморська до Грибівки, яка в літній період максимально перевантажена: відсутність покриття, ями, нереальних розмірів вибоїни й горби, аварії та на жаль людські жертви. Особливо на розвилці села Молодіжне (Чорноморськ)… Скоро все це буде позаду… Сьогодні стартували роботи з реконструкції, для чого з держбюджету нам вдалося домогтися фінансування в сумі понад 100 млн гривень… Гідне завершення нашого першого депутатського досвіду”.

Попри пандемію коронавірусу у перші дні послаблення карантину Одеська область розпочала підготовку до курортного сезону.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА КАРАНТИН ОБЛАСТЬ ГОТУЄТЬСЯ ДО КУРОРТНОГО СЕЗОНУ

Comments are closed.