ЗРАДА ВІДМІНЯЄТЬСЯ: НА В’ЇЗДІ В ОВІДІОПОЛЬ ОНОВЛЕНІ УКРАЇНСЬКІ ПРАПОРИ

Кількість переглядів 752

27 травня 2020 року після проведеного ремонту на в’їзді в Овідіополь знову розміщені державні прапори. Галас стосовно «зради» та думок про «приготували місце під іншу символіку, іншої країні» виявився абсурдом мешканця, який сам зовсім недавно був депутатом Овідіопольської селищної ради та склав свої повноваження з незрозумілих причин.

Ще вчора редакція телефонувала до Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л.І., яка запевнила, що ніякої «зради» немає, був плановий ремонт і нові прапори вже скоро будуть повернути на своє місце.

Овідіополь – це Україна і тут завжди буде майоріти прапор України.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ЗРАДА ВІДМІНЯЄТЬСЯ: НА В’ЇЗДІ В ОВІДІОПОЛЬ ОНОВЛЕНІ УКРАЇНСЬКІ ПРАПОРИ

  1. скучная новость. давайте про кражи телят, как раньше

  2. В Беляевке дорожки,парки, асфальт делают а у нас прапоры повесили😂🤣

  3. Томиловский в посте к самому себе пишет? Рома, сходи к нему и уколи что-нибудь седативное. Ты должен контролировать бывшего депутата, ведь психбольницы ещё придурков не принимают. Закрыты на карантин!

    1. Нехай тобі “вколить”(там є чим, гарячий кавказскій “мужчіна”!), хоч кайф отримаєш!!!

  4. Якім боком Ліля має відношення до прапорив?

    1. ОДНИМ! аплатила ромкЄ за БРЕХНЮ….

  5. Томиловский только качки устраивает, если одеть вышиванку это не значит, что ты любишь Украину, это как галстуки раньше заставляли одевать.)

    1. Анонім недолугий, КАЧКІ, СКАЧКІ, ЗАКАЗУХІ то ПАРАФІЯ ромкі! Нє вкурсЄ???

  6. Костик, плати налоги. Будь патриотом!!!

    1. ГНИДАМ ватним слова НЕ ДАВАЛИ! Щезни…

  7. ВАТНИЙ НЕШАНОВНИЙ РОМА ШЕВАРНАДЗЕ (простигосподи!), СКІЛЬКИ ЛІЛЯ ЗАПЛПТИЛА, ЩОБ ТИ ЦІ ПРАПОРИ ПРИПИСАВ НА ЇЇ РАХУНОК!?? К.ТОМІЛОВСЬКИЙ ЗА СВІЙ!, КОШТ ВИГОТОВИВ ТА ВСТАНОВИВ ПРАПОРИ І ДЕРЖАКИ, ЯКІ ТВОЯ (ВЖЕ!, бо були в контрах раніше…) ПАТРОНЕССА. НЕ СПРОМОГЛАСЯ ЗА 3! МІСЯЦІ ЦЕ ЗРОБИТИ, БО ТО ЇЇ ДО ср….??! ОТ ЩЕ ДЄЯТЄЛІ, “ПАТРІОТИ” ДЄЛАНІ .! НІ СТИДА, НІ СОВІСТІ!!

  8. А Роман не бачить як він з ще одним придурком насрав на вїзді в Великодолинське. А потім коли народ підняв питання почали срань прикривати другими буквами і добаляти гербом . Тільки все це для людей які на цьому розуміються залишається безглуздою витівкою безумців. Як можна було герб встановити на підпорках поруч з металічними рогами які не несуть ніякого ні естетичного, ні смислового, ні історичного значення. Це дійсно витвір безумців. Ви залізли в карман Великодолинських платників податків і практично просрали наші гроші. Порада, не пхайте носа туди де ви абсолютні бездарі.

  9. Ромке все до сраки, после его нищебродства для него стало главным только одно. Бабки!!

  10. Ребята у Варшанидзе на счёт Великодолинского поселкового, КП, отдельных депутатов и всего что с ними связанно произошёл сбой программы и мозги смешались с гамном которое скоро всплывёт. Даю стопроцентную гарантию.

  11. Був би Юрко головою Овідіополю там вже би весіли прапори Росії:)

Comments are closed.