ДИРЕКТОР ОТРИМАВ ПІДОЗРУ У РОЗТРАТІ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

Кількість переглядів 655

Директор виробничого управління житлово-комунального господарства Затоківської селищної ради Турченко Володимир Олександрович отримав підозру у розтраті понад 260 тис. грн бюджетних коштів. який вже фігурує у справі про незаконне заволодіння коштами під час закупівлі автотранспорту.

Про це повідомляє Білгород-Дністровська місцева прокуратура Одеської області, якою розслідується кримінальне провадження по ч.4 ст.191 (розтрата бюджетних коштів) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

В ході розслідування було встановлено, що Турченко В.О., будучи головою тендерного комітету, з порушенням встановлених правил проведення тендерної закупівлі, за попередньою змовою з підрядною організацією, внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів.

Надалі, на підставі сфальсифікованої документації, на рахунки вказаного підприємства перерахували близько мільйона гривень за проведення робіт з ремонту покрівлі та водостічної системи будинку в смт Затока.

При цьому, вказані у кошторисній документації відомості не відповідають обсягу фактично виконаних робіт про що мається експертний висновок.

Але, абсолютно зрозуміло, що кінцевим бенефіціаром всіх цих «набутих» грошей є ніхто інший, як відсторонений від обов’язків голови Затоківської селищної ради Бокій В.В., якого теж підозрюють у розтраті бюджетних коштів, але в іншому кримінальному проваджені.

Будемо спостерігати за подальшим перебігом кримінального провадження.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ДИРЕКТОР ОТРИМАВ ПІДОЗРУ У РОЗТРАТІ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

  1. Главбух ПУЖКХ Чередниченко Ольга Афанасьевна после второго подозрения от прокуратуры своему начальнику Турченко получила команду от Бокия сливать инженера Васильева.
    Бокий пошел на такой шаг по двум причинам.
    Во-первых, ему нужен козел отпущения по всем уголовным делам, связанным с бюджетом, а Васильев идеально подходит на эту роль.
    Во-вторых, Васильев поймал звезду и решил, что он будет следующим мэром Затоки, что никак не входит в планы Бокия.
    Главбухша Чередниченко рада стараться и дала показания на Васильева, до конца июня ему вручат подозрение, отстранят от должности и возьмут под арест.
    Ставки повышаются и члены ОПГ начинают грызть друг друга как пауки 🕷 в банке.

  2. Пилева с Бокием готовят дембельский аккорд перед долгим отпуском на зону.
    Хотят пропустить на одной земельной сессии все незаконченные проекты, чтобы спиздить половину Затоки.
    Фамилии получателей земли перетасовали 3 раза, крыша очень удивится, когда увидит конечные списки.
    Участники схемы и пособники ОПГ в управлении земельных ресурсов: начальник Райлян Анна и ее вечный заместитель Мищенко Ольга Ивановна, любительница продавать справки 6-зем и пиздить землю под жилые дома в санатории “Золотые пески” для родственника Горуна.
    В управлении на днях будет новый начальник, хотят успеть получить от ОПГ свои два на метр.
    Давайте, девочки, жгите 🔥

Comments are closed.