МІСТ ЧЕРЕЗ СУХИЙ ЛИМАН ПЕРЕДАНО У ДЕРЖАВНУ ВЛАСНІСТЬ

Кількість переглядів 452

Сьогодні, 03 червня 2020 року на засіданні Кабінету Міністрів України прийнято рішення про передачу мостового переходу через Сухий лиман з балансу Чорноморської міської ради на баланс Державного агентства автомобільних доріг.

Довгі роки влада міста Чорноморськ не проявляла ініціативи щодо завершення будівництва. Ще 15 травня на засіданні Одеської обласної ради депутат Євгеній Копотієнко повідомив, що ремонтні роботи на об’єкті не проводились з вини депутатів Чорноморської міської ради. У зв’язку з тим, що Одеська обласна рада не може напряму фінансувати це будівництво, а лише через погодження з місцевою радою, гроші у сумі 38 млн грн виділені на фінансування робіт так і не дійшли до будівництва.

Сподіваємось наразі питання фінансування цього довгобуду буде вирішено та вдасться в оперативні строки завершити будівництво стратегічного об’єкта, від якого залежить транспортна інфраструктура міста Чорноморськ, порту та деяких південних районів Одещини.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “МІСТ ЧЕРЕЗ СУХИЙ ЛИМАН ПЕРЕДАНО У ДЕРЖАВНУ ВЛАСНІСТЬ

  1. Думаю що цього домігся наш депутат Колебошин з метою в подальшому домогтися виділення коштів на добудову та введення в експлуатацію. Якщо це так, то РЕСПЕКТ Сергію. Чорноморськ та Овідіополь з Вами.

Comments are closed.