ДЕПУТАТИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКРАДИ НЕ ПІДТРИМАЛИ ВИДІЛЕННЯ 38 МЛН НА МОСТ ЧЕРЕЗ СУХИЙ ЛИМАН

Кількість переглядів 543

15 травня 2020 року на позачерговій сесії Одеської обласної ради депутат Євгеній Копотієнко підняв питання будівництва мостового переходу через Сухий Лиман. Від керівництва Одеської ОДА стало відомо, що Чорноморські депутати заблокували відділення 38 млн грн на ремонтні роботи по цьому об’єкту.

Про будівництво цього мостового переходу, який є важливою частиною автошляху М-27 «Одеса – Чорноморськ», вже доволі давно розповідає влада міста Чорноморськ. В червні 2018 року тоді ще заступник голови Юрій Крук, повідомляв про виділення додаткових коштів Кабінетом Міністрів для завершення будівництва. Чи виділені були ті кошти, нам не відомо, проте ніяких робіт проведено не було. Ми про це писали:

Перший заступник голови Одеської ОДА В’ячеслав Овечкін, відповідаючи на запитання депутата Євгенія Копотієнко повідомив, що ремонтні роботи на об’єкті не проводились з вини депутатів Чорноморської міської ради. У зв’язку з тим, що Одеська обласна рада не може напряму фінансувати це будівництво, а лише через погодження з місцевою радою, гроші у сумі 38 млн грн виділені на фінансування робіт так і не дійшли до будівництва.

…Ми передбачили в бюджеті Служби автомобільних доріг 38 млн грн з метою виконання робіт по відсипки з’їздів на даному об’єкті, однак, на жаль, депутати Чорноморської міської ради не змогли підтримати нас у даному питанні та своєю чергою не пішли нам на зустріч. У зв’язку з цим, ми зараз пришвидшили процес передачі даного об’єкту на баланс Служби автомобільних доріг. Ми очікуємо, що проєкт рішення буде винесений на наступне засідання Кабінету міністрів України, тобто на наступну середу…

Чекаємо засідання Кабміну 20 травня та сподіваємось, що після передачі мостового переходу через Сухий лиман на баланс Служби автомобільних робіт цей об’єкт, нехай і не в цьому році, але все ж таки буде добудований та введений в експлуатацію.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0