У СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОДА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ ОВІДІОПОЛЬСЬКА РДА

Кількість переглядів 456

10 червня 2020 року керівники структурних підрозділів Овідіопольської районної державної адміністрації прийняли участь у засіданні селекторної наради, яку проводила Одеська обласна державна адміністрація.

На засіданні розглянули 4 питання, основне з яких про програму державної та регіональної підтримки сільськогосподарських товаровиробників у 2020 році.

Станом на 09 червня 2020 року до Овідіопольської районної державної адміністрації надали документи на відшкодування загиблих посівів:

  1. СТОВ«МАЯК»,
  2. ТОВ«Авангард-Д»,
  3. ТОВ«ОВІДІОПОЛЬ-АГРО»,
  4. ТОВ«Венера»,
  5. СФГ «Тритікум»,
  6. ПП «Тепличне»,
  7. ТОВ «ІСТАРОМА»,
  8. СФГ «Кишенко»,
  9. СФГ «Бабогло»,
  10. СФГ «Каравай-Ко»,
  11. ФГ «ТРИАДА-АГРО»,
  12. ТОВ «Новодолинський»,
  13. ТДВ «Чорноморець»,
  14. СФГ «Головченко і К»,
  15. СФГ «Мустак»,
  16. ДП «Дослідне господарство «Таїровське»,
  17. ФГ «Стимул-К»,
  18. СФГ «Ткаченко і К»,
  19. СФГ «Майданюк і К»,
  20. КСП ім. А.В.Трофімова

та зафіксовала дані по втраті посівів озимого ячменю та озимої пшениці.

Проведено 3 позачергових засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Овідіопольської районної державної адміністрації, де розглядалися подані документи та з урахуванням їх обговорення, комісія зафіксувала дані по втраті посівів озимого ячменю, озимої пшениці, озимого ріпаку, озимого коріандру та зав’язі на плодових деревах (персик) на землях в користуванні вищезазначених сільськогосподарських підприємств.

Овідіопольською районною державною адміністрацією відповідно до вимог Постанови КМУ від 29.03.2002 року №415 «Про затвердження порядку використання коштів резервного фонду бюджету» підготовлено та надано в установленому порядку матеріали на відшкодування коштів, передбачених постановою до Одеської обласної державної адміністрації.

На засіданні також розглянули питання щодо туристично-курортного сезону 2020 в умовах карантину, щодо санітарного стану автодоріг та прилеглих територій та про своєчасне та цільове використання коштів, передбачених у 2020 році на покращення матеріально-технічного стану ЗЗСО.

По інформації: Овідіопольська РДА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0