РЕМОНТ ДОРОГИ ЧОРНОМОРСЬК-ГРИБІВКА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Кількість переглядів 602

Завдяки ініціативі обласних депутатів Євгенію Копотієнко та Ігорю Недозимованому, підтримки голови Одеської облдержадміністрації Максиму Куцому та співфінансування Молодіжненської сільської ради на чолі з Миколою Лук’янчуком, проводиться ремонт автодорозі загального користування державного значення Т-16-41 біля міста Чорноморськ (Одеська область) на ділянці Чорноморськ-Грибівка.

Будівництво автодороги йде ударними темпами близько: 30 робочих та до 10 одиниць техніки. Судячи з коментарів у соцмережах скептицизм щодо того що це чергове латання ям, набивання кишень і злодійство бюджетних грошей починає потихеньку стихати. Приємно що натхненники цього проєкту – обласні депутати Ігор Недозимованний та Євгеній Копотієнко підійшли до вирішення цього питання системно, попередньо відремонтувавши дорогу на Бугово (вул .Дукова) облаштувавши там освітлення і тротуари, а також облаштувавши сучасне освітлення ділянки дороги від Олександрівський до с. Молодіжне.

Таким чином після закінчення реконструкції місто Чорноморськ отримає сучасну транспортну інфраструктуру гідного європейського рівня. Шкода тільки що питання закінчення будівництва моста через Сухий Лиман завіс у повітрі.

Коментарі депутатів Євгенія Копотієнко та Ігоря Недозимований дивиться у відео сюжеті. Роботи планується завершить вже наступного місяця.

Роботи планується завершить вже наступного місяця.

Також ведуться перемовини з Дальницьким сільським головою Сергієм Крутюком з метою співфінансування та продовження ремонту далі по курортним місцям. Але це плани на наступний рік.

Ще матеріали по справі:

НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА КАРАНТИН ОБЛАСТЬ ГОТУЄТЬСЯ ДО КУРОРТНОГО СЕЗОНУ

По матеріалам: Думская

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0