«ПЛЯЖНА МАФІЯ» ЗАТОКИ. ПРОДОВЖЕННЯ

Кількість переглядів 793

Після репортажу журналістів «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» та звернення мешканців смт Затока з проблем «пляжної мафії» до Народного депутата України Олександра Ткаченко, це питання було озвучено на пленарному засідання Верховної Ради України.

Про це написав сам Нардеп Ткаченко:

На пленарному засіданні Верховної Ради України оголошено мій депутатський запит до Національної поліції України з приводу колективного звернення мешканців смт Затока, щодо вжиття дієвих заходів для створення належних умов для здійснення підприємницької діяльності, зокрема мешканці смт Затоки повідомляють, що певні особи вимагають кошти за здійснення підприємницької діяльності на місцевому пляжі, фактично позбавляючи малозабезпечені сім’ї єдиного джерела існування.
Тому прошу правоохоронні органи перевірити цю інформацію та вжити адекватні заходи.
Чекаю дій правоохоронців…

Спостерігаємо далі за подіями.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

1 thought on “«ПЛЯЖНА МАФІЯ» ЗАТОКИ. ПРОДОВЖЕННЯ

  1. «ПАРОМНАЯ МАФИЯ», «ПЛЯЖНА МАФІЯ» – что не “публикация”, то сплошные штампы и стереотипы. А это явный признак отсутствия профессионализма у самозанятого предпринимателя, гордо именующего себя “журналистом”. А может это по дедушке Зигмунду Фрейду? Вот, только без узких специалистов не разобраться, то ли не наловился преступников в свое время в ментовке, то ли никак не может подмять под себя “доходный” бизнес. Ну просто прет из мужика потаенное… Впрочем, это просто наблюдение…

Comments are closed.