ХТО «ЗАБЕЗПЕЧУЄ КВИТКАМИ» «ПАРОМНУ МАФІЮ»?

Кількість переглядів 809

З 11 липня 2020 року поліціант Чорноморського відділення поліції Толкач Анатолій Миколайович НЕ РОЗГЛЯДАЄ заяву про незаконну торгівлю морепродуктами на паромній переправі по автодорозі «Одеса – Чорноморськ». Поліціант Толкач «спить», торговці мідіями у цей час продовжують своє незаконне діло.

17 липня 2020 року ми приїхали до Чорноморського відділення поліції Овідіопольського ВП ГУНП України в Одеській області з однією метою: дізнатись хто розглядає заяву від 11.07.2020 року зареєстровану під №8055?

За інформацією, яка була отримана від чергового відділення, заява знаходиться на розгляді у поліціанта Толкач А.М. На наше бажання зустрітись з цього приводу, Анатолій Миколайович відповів відмовою, пославшись на зайнятість на нараді.

Зрозумівши марність бажання з’ясувати, як розглядається наша заява ми поїхали на паромну переправу з метою реєстрації тривалого правопорушення в якому вже приймають учать не тільки ті хто торгує, а і ти хто не реагує.

Прибувши на місце ми знову побачили тих самих осіб і з тим самим товаром (подробиці нашого спілкування дивиться у відео сюжеті). Побачивши нашу відео камеру торговці зібрали свої речі та товар та знову покинули місце незаконної торгівлі.

поліціант Толкач А.М.

На місце була викликана поліція та написана заява, але вже не тільки про незаконну торгівлю. В заяві було вказано, що саме поліціант Толкач А.М. сприяє цій незаконній торгівлі та, можливо, ще і покриває цей безлад.

Наступний крок: заява до управління внутрішньої безпеки з метою проведення службового розслідування дій поліціанта Анатолія Толкача.

Ще матеріали на тему:

1. «ПАРОМНАЯ МАФИЯ» УБИРАЕТ КОНКУРЕНТОВ

2. МИ ВІДВІДАЛИ «ПАРОМНУ МАФІЮ», ЯКА ТОРГУЄ МІДІЯМИ

Дивиться також:

ЧОРНОМОРСЬКА ПОЛІЦІЯ ПРИПИНИЛА ДІЯЛЬНІСТЬ «ПАРОМНОЇ МАФІЇ». ЧИ НАДОВГО?

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ХТО «ЗАБЕЗПЕЧУЄ КВИТКАМИ» «ПАРОМНУ МАФІЮ»?

  1. Люди, а вы предложите этому журно-террористу ведерко мидий. Он же не должностное лицо, а коммерс-борзописец. Поэтому подношение нельзя будет расценивать как взятку, а только как датку. Глядишь, и торговля сразу же станет законной…

    1. Что барыга пердачина шкварчит?
      Этих ментовских шнырей давно пора работы лишит. Какой с них толк? Налогоплательщики платят им зарплату для того чтобы эти чмошники занимались обилечиванием незаконно торгующих барыг?

  2. Полицейские, конечно разные бывают. Но неужели вы всерьез думаете, что ваше заявление единственное? На всё нсть сроки, установленные законодательством.

    1. А тут уже интересно! Где вы видели честных полицейских? Во сне????
      Уже старый,,но за свою жизнь невсречал полицейских честных.

  3. На 3.12 с кем он не будет разговаривать?

    1. Роман вообще с катушек съехал? Или это были его дети? Чего он так обозлился на этот инцидент? Лучше бы так рьяно расследовал незавершенное строительство моста, рядом с которым каждый день сходит с ума! А ну да, за такой интерес как разворовывание денег на строительстве мостов, у романа могут быть бооольшие проблемы! Мелко роман, мелко

  4. А чем уже Толкач помешал,уже и до него добрались видимо кому то он бельмо на глазу.
    Зуб Вы Роман на него держите,не зря столько раз упомянули его имя в тексте.
    Чего вы Овидиопольскую полицию не трогаете????

    1. Ты читать не умеешь или тупой по жизни?

    2. А что их трогать??? Что трогай,что нетрогай всё бестолку.

  5. Ромео, Таньку-кастрюльку знаешь? Сходи по ее магазинам, посмотри сколько там официально устроены сотрудников. Пару десятков левых, умнож на минимальный налог и получи сумму недоплаты… Эти продавцы мидий мелко плавают. Но тебе они больше интересны, они не могут за себя постоять, а вот такие как Кастрюля тебе глаз на жопу быстро натянут и ты к ним не ходишь, сцышь?

  6. Ещё одно выездное заседание Клуба любителей мидий сорвали лжесвидетели Ромчик и Мурад под видео Хлопчика.

    На месте оболганного лжесвидетелями Толкача (следующим будет Орлов) я дождался бы очередного вызова Ромчика и направил бы наряд полицейских, которые бы на каждого из троицы составил протокол по 44-3 КУпАП с целью пополнения местного бюджета. Хоть какую-то пользу пусть принесут обществу.

  7. Толкач А.М. трашний хабарник, ві главний махінатор на Грибівці був, ця криса дуже любить гроші – голвний хабарник одеської області. Порося мусорське

Comments are closed.